Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
- Mi a panasza?
- Lázas vagyok és köhögök.
- Mióta?
- 3 napja vagyok lázas, és 2 napja köhögök. Fájnak az izmaim is és levert vagyok.
- Járt mostanában külföldön?
- Nem.
- Volt kapcsolatban koronavírusosokkal?
- Természetesen nem.
- Gratulálunk, ön nem vírusos. Menjen át a másik kórházba. Viszlát.Ez az egyik verzió.
A másik:- Tehát hölgyem, mi a panasza?
- Lázas vagyok és köhögök.
- Mióta?
- 3 napja vagyok lázas, és 2 napja köhögök. Fájnak az izmaim is és levert vagyok.
- Értem, és allergiás valamilyen gyógyszerre?
- Nem.
- Szed bármilyen gyógyszert?
- Nem.
- Szedett korábban bármilyen gyógyszert?
- Persze, de nem folyamatosan.
- Rendben, hideg borogatást és kamillateát javaslunk, menjen haza.
- De nem érzem jól magam.
- Sokan vagyunk így, ez van. Menjen haza.
- De meg se kérdezi, hogy jártam-e külföldön?
- Nem értem.
- Meg se kérdezi, hogy jártam-e külföldön?
- Értem mit kérdez, de nem tudom most ez hogy jön ide.
- Hát van ez a koronavírus, ami Olaszországban a legdurvább, és én odamentem jó közel az olasz határhoz síelni, mert már tavaly márciusban lefoglaltam előre és nem akartam veszni hagyni, sürgős volt, meg halaszthatatlan, tudja.
- Ez a dicsekvés ez nem helyénvaló, én tudja mikor jutok el síelni? Soha.
- De meg se kérdezik, hogy voltam-e kapcsolatban külföldiekkel, akik a hónapok óta tartó most már világjárvány idején hozzám hasonlóan járnak mindenfelé, meg síelgetni is?
- Nézze asszonyom. Itt van egy protokol. Érti? Protokol! Nem érünk rá mindenkinek kikérdezgetni az egész életét. Ha nem allergiás gyógyszerre, menjen haza, borogassa a lázát, igyon teát, sok folyadék, ágynyugalom.
- De akkor most én nem vagyok koronavírusos? Teszteket se csinálnak?
- Milyen teszteket? Tudja maga mi mennyibe kerül? Azt hiszi megnyitjuk a csapot és ingyen teszt folyik ki belőle? Nézze asszonyom, sok a dolgom, protokolok vannak. Megfázott a hóban, nem is értem miről beszél, de nekem most már mennem kell, mert rengeteg a dolgom, van ez a rengeteg koronavírusos beteg a hírekben, túlterheltek vagyunk, menjen haza...vagy a másik kórházba ha akar, különben is ez a maga körzete?De vajon melyik verzió fordulhatott elő?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest