- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Szerencsere egyikrol sem tudom, hogy micsoda - igy aztan nekem egyik sem jobb, mint a masik. Tobb, mint 15 eve nincs tevem, igy el sem tudom kepzelni, mit neznek az emberek, es miert. Focimeccset szerintem ketszer-haromszor “neztem” mikor angliaban eltem, mert az ment a kocsmaban. Sosem tudtam megerteni sportolokent, hogy embereknek miert jo az, ha nezik, hogy mas emberek sportolnak. Hogy kozben otthon ulnek vagy kocsmaban isznak, es kivaltsagos joguknak erzik, hogy a masik csapatot/szurkoloit/tamogatoit zsigerbol utalhassak, attol kifordul a belem. Hogy ebbol az egeszbol millioan millardokat csinalnak teljesen erdemtelenul es foloslegesen, attol meg jobban. Hogy vannak apukak akik a szerencsetlen gyerekukre mar 2 eves koraban focimezt aggatnak es kotelezo jelleggel rajuk eroltetik, hogy marpesig aut a csapatot kell isteniteni amit apu mond, attol egyenesen hanyok. Nyilvan ezek nem csak a focira jellemzoek, bar termeszetesen abban van a legtobb penz, igy azt utalom a legjobban.

Orakat tudnek meg meselni, mennyire tele van ezzel a tokom es leginkabb az emberekkel, de felesleges sajnos. Csak nehez eloluk megmenekulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest