Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem lehet állandóan dolgozni, mert akkor morcos leszek és az nem lesz jó senkinek
Így is azt számolgattam, hogy idén még csak orvos miatt, kórházban, vizsgázni, meg temetés miatt voltam szabadságon. És egyre feszültebbnek érzem magam. 1 napnál hosszabb ideig nem tudtam kikapcsolni magam, és az sajnos kevésnek tűnik. Nem tudok kizökkenni a malomból. Majd most kizökkenek a tó körüli kocsmákban, mert hogy jobb idő lesz inni mint tekerni. 
Ja igen, lehet hogy késő, de most szólok, senki ne tervezzen júli 22-31 között nyári programot, mert én megyek nyaralni. Ez ugye a szokásos jól ismert hidegesős idővel szokott járni, szóval hacsak nem mindenáron ezt az időjárást keresi valaki, ne mostanra tervezzen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így is azt számolgattam, hogy idén még csak orvos miatt, kórházban, vizsgázni, meg temetés miatt voltam szabadságon. És egyre feszültebbnek érzem magam. 1 napnál hosszabb ideig nem tudtam kikapcsolni magam, és az sajnos kevésnek tűnik. Nem tudok kizökkenni a malomból. Majd most kizökkenek a tó körüli kocsmákban, mert hogy jobb idő lesz inni mint tekerni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)