- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tudom...
Csakhát a tervem épp az, hogy nem is akarok megéhezni. Mert az ember kétféle okból eszik, életbenmaradásért, és élvezetből. Namost én élvezetből kb. 3x annyit ettem mostanában, mint amennyi az életbenmaradáshoz szükséges lenne. Előbbit jelezné az éhség, de nehezen állom meg hogy a második dologba lépjek. Tehát ki kell zárnom az éhséget, meghatároznom, hogy a napi 8-10 órás szellemi ülőmunka mennyi energiát igényel, és annyit fogyasztani maximum.
De az is a fő baj, hogy lehet idebent enni. Behozzuk a reggelit, magunk mellé tesszük, és hajlamos vagyok egy 10 perc alatt megehető kaját 3 órán keresztül rágcsálni, meló közben, amikor már jön is az ebédidő, amikor megint jóízűen nekiül az ember. És mivel jellemzően leghamarabb fél6 körül érek haza, még ehetnék időben, de általában 7 órára vagy későbbre jutok hozzá. És akkor is sokat. Éjszaka meg nem alszom jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest