- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tudom...
Csakhát a tervem épp az, hogy nem is akarok megéhezni. Mert az ember kétféle okból eszik, életbenmaradásért, és élvezetből. Namost én élvezetből kb. 3x annyit ettem mostanában, mint amennyi az életbenmaradáshoz szükséges lenne. Előbbit jelezné az éhség, de nehezen állom meg hogy a második dologba lépjek. Tehát ki kell zárnom az éhséget, meghatároznom, hogy a napi 8-10 órás szellemi ülőmunka mennyi energiát igényel, és annyit fogyasztani maximum.
De az is a fő baj, hogy lehet idebent enni. Behozzuk a reggelit, magunk mellé tesszük, és hajlamos vagyok egy 10 perc alatt megehető kaját 3 órán keresztül rágcsálni, meló közben, amikor már jön is az ebédidő, amikor megint jóízűen nekiül az ember. És mivel jellemzően leghamarabb fél6 körül érek haza, még ehetnék időben, de általában 7 órára vagy későbbre jutok hozzá. És akkor is sokat. Éjszaka meg nem alszom jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme 512/16GB
- ASRock P4i65PE Socket 478 Retro alaplap
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest