Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Itt a tavasz, nyílik az akácvirág, kinyitom az erkélyajtót ömlik be a bagószag.
Itt a nyár, nyílik a hársfavirág, kinyitom az ablakot, ömlik be a bagószag.
Sétálok az utcán, próbálom érezni a virágillatokat, de minden 10 szembejövő emberből 6 fújja a füstöt és azt érzem. Minden alkalommal aki elöttem egy irányba halad, engedi ki elém a füstöt. Minden 10 autóból 5-ből éppen az autóm vagy elém dobják a bagócsikket. Ennyi alkoholista, drogos összesen nincs, akik elémhánynak vagy elém drogoznak, de ha mégis, én egyelőre nem veszem észre. A bagózást észreveszem.
Biztos én lettem túlérzékeny.
Ja igen, én csak 35 éve vezetem az életem statisztikáját, de a családunkból eddig csak az lett rákos/daganatos, aki több éven át bagózott. De azok közül mind. Nem csak tüdőrákos, de rákos.
Dédnagyapám volt at egyetlen kivétel, aki 94 évesen halt meg, de akit 2 világháború nem tudott elpusztítani, azt a rákok se merik bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest