Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
hát az xp korszakban nem ez volt a divat (mondhatjuk, hogy azon szocializálódtam), hogy ezek a klónozások pöccre mennek, meg nagyon gyorsak, meg volt 1-2 hw elhalálozás / azonnalra kell csere és akkor keletkezett vinyón egy telepítő pakk, ami jónéhány évvel ezelőtti konfigon jelentett szűk 2 órás reinstallt, amikor meg jött a sok mag meg az ssd akkor meg ~1 órát. azért meg már tényleg nem keresgélek progit ami vagy jó lesz vagy nem ésatöbbi. meg nem használok csillió programot, modot tököm tudja mit, hogy azok visszaállításával menjen el sok idő (fontos dolgot meg nem tárolunk rendszer partíción az alap)
tudom oldscool vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest