Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
hát az xp korszakban nem ez volt a divat (mondhatjuk, hogy azon szocializálódtam), hogy ezek a klónozások pöccre mennek, meg nagyon gyorsak, meg volt 1-2 hw elhalálozás / azonnalra kell csere és akkor keletkezett vinyón egy telepítő pakk, ami jónéhány évvel ezelőtti konfigon jelentett szűk 2 órás reinstallt, amikor meg jött a sok mag meg az ssd akkor meg ~1 órát. azért meg már tényleg nem keresgélek progit ami vagy jó lesz vagy nem ésatöbbi. meg nem használok csillió programot, modot tököm tudja mit, hogy azok visszaállításával menjen el sok idő (fontos dolgot meg nem tárolunk rendszer partíción az alap)
tudom oldscool vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest