Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy pedig elég el vagyok keseredve. Itt vagyok szabin, idén másodszor - de most tényleg nem kell dolgoznom majdnem két hétig. És persze most jön a tél.
Nézegettem, hogy repjegy nélkül hova lehetne menekülni, ahol egy picit melegebb van, és arra jutottam, hogy ~1000 km-en belül nagyjából sehova.
Még Dubrovnikra is ilyet jeleznek előre, hogy eső-eső, hétfő és csütörtök között 0-3 fokos napi maximum és mínusz 7 - mínusz 3 fokos minimumhőmérsékletekkel.
Bizony Isten, ha 10-15 fok lenne ott, mint az elmúlt egy hétben, az megérne nekem egy oda-vissza 2000 km-es utat.

Megnéztem, még Észak-Görögországban is fagyni fog, pedig az már 1500 km.Elb*szott időszaka ez az évnek. Jövőre beszerzek valami jó meleg vidékre szóló repjegyet még időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest