Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
Már estefele vagyunk úgyhogy estére egy [link]
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
= "ha behajtasz, egyrészt rosszul teszed, másrészt vigyáznod kell a szembejövő autókkal!"

-
FehérHolló
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy az utcánk végében van két tábla egymás alatt. Az egyik egy "egyirányú utca", a másik pedig egy "szembeirányú forgalom" figyelmeztető tábla.
Utóbbinak nem ugrik be most a pontos neve, piros háromszög, benne két fekete ellentétes irányba mutató nyíllal. -
Sátán44
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akkor is volt szabad parkoló
bár itt nem látszik. -
Sátán44
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tegnapmeg szerencs hog felig fekve hallotam /kulomben felborultasm volna/, a heller farkas *** intezmenyben indul az egyetlken turizmus manager msc az orszagban, felvonyitottam a faldalomtol:- ((( aszem nem kell elmondanoom miert
udv
neduddki
p.s. meg most is csak a fejm tudom csovalni:- (((
-
Neró
őstag
Szép napot OFF népe.
Épp most jöttünk egy esküvőröl.Hát nagyon fárasztó volt.
Meleg is vót meg sokan is vótak.Szent István Bazilikába volt.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudom, a BMW két liter felett kezdődik, minden más csak érzéki csalódás - mégha a propeller ott is van az elején...
-
Retro11
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ne keverjük Dragon barátunkkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod: Igen, igen. Nem haltam meg. Pedig pont mondta az Fm95, hogy valaki meghalt amikor kipuuffugót akart cserélni. Egyből eszembe jutottatok
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jónapot!
rájöttem hogy egy collie-nak marhasok szőre van... de azért most Léna nagyon fess és szép!

-
Zewa
senior tag
Neked is, nekem is jó reggelt!

Nah basszus. Felkelek komásan lövök egy kis zenét, erre 2perc mulva csörög a phone. Anyámnak az ismerőse volt a szomszéd házból hogy halkítsam le a zenét. Ennyi tolerancia igazán lehetne az emberekben..

Nincs valami jó tippetek a mai napra? Párommal nem tudok eggyüt lenni. Bringázni, punnyadni, barátokkal közösen punnyadni,inni,szallonát piritani,moziba menni nincs kedvem...
Pedig szívesen csinálnék valamit.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha vizes a hely, akkor ostorfűz (asszem ez a neve, nincs egy egyenes ágrendszere, nagyra nő pár év alatt, kultúrált árnyékot ad). nagy előnye, hogy tavasz végén ereszti a magját, és ilyenkor pár hétig esik a "hó", a pihéje, aminek legkellemesbb jellemzői, hogy a kiteregetett ruhába, hajba meg mindenbe beleakadnak, és sokan allergiásak rá. a szomszédoknak naaagy örömet lehet vele okozni.
a szelídgesztenye errefele esélytelen, a vad (bokrétafa, semmi köze a gesztenyéhez igazából) meg igen érzékeny az aknázómolyokra, ha elég öreg, akkor igen macerás permetezni.
a platánnal annyi baj lehet, hogy ősszel nem engedi el könnyen a leveleit, és ezért még tavasszal is lehet 500 méteres körzetben seperni a platánleveleket.
ültess körtét, annak haszna is van, igen finom pálinkát lehet főzni belőle nyugdíjas napjaidra
esetleg eper, bár annak is vannak hátrányai, különösen az elején.
a dió is egyre kényesebb, permetezni meg azt is elég morcos. viszont a rajta termesztett laskagomba igen finom, legalábbis az elmondások szerint.
-
1010
őstag
jó reggelt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Dehogynem - nagy gázzal a sima Fókusz alá is befér ;-]]]
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kivételesen az RTL Klub műsorára gondoltam. Ott szoktak riportokat készíteni a hülyébbekről

-
válasz
csapos2
üzenetére
hát van pár akácerdőnk élvezet gallyazni az olyan fákat amiknek akkora tüskéik vannak hogy simán átszúrják a bőrkesztyűt.
nekem semmi pozitív emlékem nincs velük eddig.
no de majd ha 10 év múlva megnőnek akkor talán lesz egy kis pozitívum ami talán pénzben is kifejezhető és kárpótol a szenvedésekért
-
Retro11
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Winner_hun: Najóvanmáazéé
Egyébként észre se vettem.én még mindig a fűzfát ajánlom.

Mod: Jahogyezígy
. Ejj de jó idő van. Na megyek és fekszek az autó alá. Ott az árnyék. Erre még jó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
DelArco
üzenetére
Miért szenvedés az akác? Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, mert nem tervezem, hogy azt ültetnék. :-)
Motkány: Miért jobb az előnevelt, mint a magról nevelt?
Kócos: Ahogy tudom, ennek az ecetfának is olyan szivacsos a bele és könnyen törik.
Tojás: Tetszik ez a platán is, igaz elég törmelékes a kertünk. Víz van, mert lapos részen lakunk, így még nyáron sincs nagyon lent a víz.
Szőrmók: Az orgona szép, de arra nem jó, amire nekem kell. Nekem olyan fa kellene, ami alá ki tudok majd ülni.
-
nike_
addikt
Sziasztok.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szívós fajta - hajlamos még a kavicsos talajból is feltörni - és a vasútban tényleg lehet valami, mert a cégnél nálunk is ott leledzik pár csenevész kezdemény...
-
tbs
addikt
Höhöhö. No, most légy okos.

Gesztenye elég rizikós, szeretik a betegségek, és nem is egy villám...
Fűz és nyír jó ötlet, ha dögvizes a talaj, egyébként csak szenvedni fognak.
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Erre a témára platán hívő vagyok. Szép, elég belőle 1, nem durván tömött a lombozata, rohadt nagy levelei vannak (azaz keveset hullajt), szépen nő ha van helye, jól mászható, ha megtelepszik - igénytelen. Egy baja van, hogy igényesebb talajra van szüksége. Féltéglás homokot nem szereti...
Ja, és nincs olyan termése, ami szedésre ingerel...

-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerk: Ezt még a szerkesztés előtti fűzre artam.
Valamikor régen, mintha azt olvastam volna, hogy hajlamos a hasadásra. Bár lehet nem jól emlékszem. Igazából a dió, gesztenye, bükk között vacillálok. Csak annyi a gond, hogy nincs olyan ismerősöm, aki hozzáértő lenne ez ügyben.
Kertbe kellene, árnyékot adni.
-
csapos2
addikt
Kedves egybegyűltek!
Ajánljatok nekem olyan fát, ami viszonylag gyorsan nő, nagy lombkoronája van, és hosszú élete alatt nem igényel különösebb gondozást.
-
ngabor2
nagyúr
üdv mindenkinek. ez egy ideális nap arra... hogy visszafeküdjek alusni. csak előbb leengedem a redőnyt, mert a nap azt mondja, a, b, c (betűz...)
majd leszek.
és mielőtt jön a fórum fekete pilótabáránya, hogy az alvás elvesztegetett idő... lehet, de nagyon jól esik

-
Drizzt
nagyúr
Fel kellett kelni korán meccs miatt. Izgi.
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Gyönyörű reggelre ébredtem és bízom benne, hogy nem csak én.
-
Szépestétreggelt!
valami okos matekos utánnaszámolna a köv feladatnak?
mert kiött egy eredmény de nemtom hogy jó e.
szóval egy kockával dobunk 5ször és annak a valószínűsége kéne hog legalább egyszer 6ost dobunk.
nekem 0,12-re jött ki de szerintem ez kicsit kevés
vagyis sztorno rájöttem hogy a 0,12 biztosan rossz...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
T41p-be annyi a maximum, sajnos. De XP-hez igazából az 512 mega is elég volt - egyszerűen csak azt akarom, hogy két-három évig még kiszolgáljon ez a lapos.

A rossz hír, hogy kipattant a hosszú Í a bill.-ből, bár visszaraktam, de nem tudom, mennyire tartósan marad ott.
Orginiált? Régen volt kólaszörp, azt hiszem, a mélyen szántó "Brumi Kóla" névre hallgatott.

-
Bubu79
addikt
Csak tudnád mi mindennel lehet még villantani egy számtech portálon - milyen gyors a procid, hány magja van, mennyi memóriával garázdálkodik, mekkora tárterülettel és akkor a videokártyákat még be sem hoztuk a képbe...
Egy kiskockának rengeteg különböző péniszhosszabbító áll a rendelkezésére, csak találjon mellé megfelelően kocka nőstényt, akit el tud bűvölni vele

-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
Rosszul emleksztem: itt a rekord FMZ-tol:

innne: bofudv
neduddki
mod: amugy a tszcseben a fejogipeknel 12M oszt kesz alabol, esetelg meg gyun parszal a rezhez akkor picit tobb:- )))
amug amikro megcsinaltuk a vegyezlyanyoknak a szip uj halok, akkor egy picit foljebbdiorzsoltek a ch forgalmat egybul:- ))) -
VladimirR
nagyúr
ilyenkor ugy hianyzik anaqer forumtars, neki voltak mindnefele jo ki kepei ilyenekhez
egyszer volt ilyen topic is (ki tud gyorsabban letolteni), oda beszurt egy olyasmi kepet, hogy egy kedves ferfiu mosolyog a tetejen, s mondja (alatta felirat), hogy "remember kids, the faster you download, the bigger yur penis is" -
VoDaFoNe
aktív tag
Ma nem volt annyira jó a beugró
sebaj Jeff majd megröhögtet
-
Retro11
senior tag
Megy valami film a duna televízión
. Komolyan nem értem. -
Retro11
senior tag
Na hát akkor a csíkos gatyán kívűl valami jó téma? Bár ez sem rossz
yetike: De tudtam, hogy ez nem marad annyiban

-
csapos2
addikt
Nekem csíkos a gatyám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg van a megoldás! Egyik barátom beújított egy 318-as (E46) bömöst és meg kéne szemlélni. Huh de szívasan terelgetnék én is egy olyat..