Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Ha ismered a szüleit, akkor a gyártási folyamatát is minősítheted ISO 9000-el. Persze csakis ha már megvolt a szigorú és beható minőségellenőrzés.
VladimirR: De. Gyorsan tud repülni. Csak. Lassan nem tud, max zuhanni. Elég tudományos voltam? Felhajtóerőhöz most se kedvem, se időm.
-
Xelo
addikt
kibaszott fáradt.. kellett nekem lógni 3óráról
elmentem suliba - út1×.. első óra után hazajöttem -út2×.. gta4eztem egy-két órát - út3×.. visszamentem angolra - út4×... végeanapnak hazajövök -út5×.. leszakd a lábam 
szerk: ez a Béla Somewhere nagyon durca -
I_Am
veterán
-
NoLF
veterán
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
szep is lenne, ha felne a repulestol
sokkal inkabb van a repulonek felnivalojaNero: annyi a lenyeg, hogy ne ablak melle ulj, mert akkor nem latod, hogy a szarnynak par kilometer magasan van vagy 20 cm kilengese (bar lehet, hogy ez tartja fenn a gepet, hogy csapkod a szarnyaival - mas tudomanyos magyarazat legalabbis nincs arra, hogyan tud egy akkora vasdarab repulni)
-
Verus
senior tag
Hm....Kiadok egy minőségi iratot egy nőről.
Mert kérték, hogy hivatalból dobjunk ki egyet 
Csakis az ISO 9001 alapján

-
Neró
őstag
Na mentem,by.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mert bár hajam ritka, eszem semmi, mégsem vagyok még aggastyán korban

ZakRob: Az biztos, hogy nem különösebben felemelő érzés a sarat takarítani egy-egy kiadós eső után a keróról
Arról nem is beszélve, hogy a mosógép sem kifejezetten díjazza a full sáros ruházatot 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
BE jó kedved van... BEvettél valamit.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
a kutyamindenit, olyan álmos vagyok hogy mindjárt lefejelem a billenytyűzetet...
remélem nem alszom el hazafelé a buszon, szép lenne orosházán ébredni kecskemét helyett

-
FehérHolló
veterán
/me is listening to ``Scooter - Fire´´
valami baromi jo feldolgozas, nem tudom a mix pontos cimet, de a 24 carat gold cimu albumon van./me nem akar beszelni arrol, hogy miert balfek
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ennyi "pozitív" energiával ne nagyon menj Paks közelébe - kiesne az összes reaktor anélkül, hogy bevágnák a fékezőrudakat a fűtőanyag cellák közé

Akarsz róla beszélni?

Szia Egyfejű

-
FehérHolló
veterán
hello all
/me balfék
/away takaritok -
Verus
senior tag
Szép, jó napot Offolók!

Szia Bárányka!
Majd megnézem
Szevasz Bátyus!
Hát dolgozni is kell meg tanulok németül vagyis frissülök
-
ladybug
őstag
Hogy te milyen beszari vagy? Már bocs...
Autóbalesetben sokkal többen halnak, mégis mindenféle félelem nélkül beülsz az autóba, nem?A nagyobbik lányom tavaly ment először anyuékkal nyaralni. Rögtön repülős útra mentek. Annyira izgatott volt már hetekkel előtte, hogy alig tudott aludni. De egyszer sem azért, mert félt, hogy lezuhannak.
-
Bubu79
addikt
Akkor vigyél Magaddal szárnyasbetétet

Ezen kár agyalnod - nem lesz semmi baj - statisztikák szerint a légiközlekedés a legbiztonságosabb az összes közlekedési mód közül
Nem mellesleg én nem leszek ott a gépen, tehát a balszerencse sem száll fel velem együtt, tehát légy egészen nyugodt 
ladybug:
Csóresz 12 éves gyerkőcöt így letorkolni 
-
NoLF
veterán
jók lesznek a kaják, de a vízzel vigyázzatok, fosás lehet belőle.
egyébként minden irigykedés nélkül mondom, hogy menj a büdös picsába
mod: az első kép csak nálam tűnik "kicsit" furcsának?
az első három sor a képből:
˙Ř˙ŕ�JFIF������˙ţ�;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 60 ˙Ű�C� ' .)10.)-,3:J>36F7,-@WAFLNRSR2>ZaZP`JQRO˙Ű�C&&O5-5OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO˙Ŕ�wô"�˙Ä����������� ˙Ä�ľ���}�!1AQa"q2��Ą#BąÁRŃđ$3br� -
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
veletlenul van nalam egy cikk a jovobol, mely azt irja, a bsg szinkronjanak kapcsan, hogy dilettans hulyek, akiket elsokent allitott falhoz a forradalom
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem az egyszerubb jelszavam ilyen, mint amire te most valtoztattal ;p
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megfejtettem:MakkOcska1234

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bash-esedsz?
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
oké.
-
Winner_hun
félisten
Megváltoztattam a jelszavam. Eddig 5 karakter volt, csak kisbetűkből.
Most 13 karakter (kisbetű, nagybetű, szám) van benne. -
NoLF
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
nincs kizárva, bár igazságszerint ezt prémium márkaként akarom bevezetni és nem szeretném ha az igények alapján mégis le kellene alacsonyítanom a "kommersz" csipszek szintjére.
szkarabeusz-trágyás mindenképp lesz (limitált kiadásban persze), meg az alapváltozatok: forró napsütötte, dohos-sötét, feltáráskor levegőt kapott-ízesítésű...
-
NoLF
veterán
ő már nem ott nyugszik, de sztem simán lehet találni még néhány egyedet, s legyártanám a kulináris "sokezer éves fíling - királyi csemege! csak itt, csak most! fáraó-chips, átkozottul finom!" projektet, melyet oly régóta tervezgetek.
aranykoporsó jöhet, lesz miről mintát venni a csomagoláshoz

-
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
Ezzel nem tudok érdemben vitába szállni - ahhoz már bennfentesnek kellene lennem a filmvilágban...

Fenntartom, hogy szerintem általában kreativitással áthidalhatóak az anyagi keretből fakadó hátrányok - és ez a magyar filmek esetében sincsen másképp. (Kedvenc példám erre egyébként a Kontroll, bár az magyar viszonyok között elég jó anyagi támogatást kapott, így talán mégsem elég jó példa.)
Neró: öröm és bódottsá'!

-
Bubu79
addikt
Nem vagyok ma formában - de tulajdonképpen erre gondoltam, amikor a hagyományt említettem: nincsen meg a szakmai háttere a dolognak.
A költségvetés pedig egy olyan téma ami meghatározza a lehetőségeket - egyelőre talán még nem látnak akkora fantáziát a befektetők a magyar filmekben, hogy nagyobb kerettel is egy-egy produkció mellé tudjanak állni, így marad a tecsó gazdaságos film, az elérhető legjobb gárdával.
-
Neró
őstag
Szép jó reggelt OFF népe.
Már be van fizetve már megvannak a papirok is úgy, hogy
2 hét mulva megyek Egyiptomba.
-
Szép napot mindenkinek
Ez a nap eddig nem semmi volt, kezdve azzal, hogy biciklivel akartam jönni ami nem jött össze (valószínű defekt), aztán mivelhogy már alap 30 perc késésben voltam így, még tetézte a nagy harci helyzetet az, hogy baleset történ a Szent István Tisza hídon (nem mellesleg egyik autó ami összetört (halálos baleset
), az azon a bicikliúton állt, amin én nap, mint nap járok). Emiatt akkora sor volt a másik meglévő hídon, hogy volt vagy 10 km. Így a szokott 50 perces busz helyett volt egy kis gyaloglás, majd buszozás és röpke 2 óra alatt be is értem a munkahelyemre.
Ezekután alig várom a délutáni programot, hogyan jutok én haza?!.
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
nem annyira hagyomány kérdése a dolog - szerintem - hanem igazából egy rendező sem, aki eddig nekiállt akciófilmet rendezni nálunk, nem ült le és nem elemzett végig dramaturgiai, filmtechnikai szempontból egy jó akciófilmet/sorozatot. mintha spórolnának ezzel a fajta háttérmunkával, igazából csak a látványos, hatásvadász elemeket veszik át.

nem hiszem, hogy annyira költségvetés- illetve szakemberhiány-függő lenne a téma.
bár a magyar film sz*rban van, de ez éppúgy nem újdonság, mint a magyar foci helyzete.

-
Bubu79
addikt
Talán azért nem megy itthon az akciófilmgyártás, mert nincsenek meg a hagyományai a dolognak.
Azok a szakemberek, akik igazán otthon vannak a témában régen elhúztak külföldre, valamint az sem mellékes, hogy itthon másképpen alakul a költségvetés is, amit egy-egy sorozatra össze tudnak hozni.
Eh - most nézem csak - a #37508 kicsit félreérthetőre sikeredett... Szóval én beszéltem előbb és csak utána olvastam - ezért szerkesztettem az eredeti szöveget...
-
Tim82
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
annyira nem jó a Tűzvonalban, inkább nevezzük úgy, hogy magyar sorozatokhoz képest meglepően korrekt.
régebben úgy adták, hogy utána jött a 24 ismétlése... a 24 természetesen leiskolázta hangulatban, tempóban, feszültségteremtésben dramaturgiában a Tűzvonalban-t. lehet mondani, hogy igazságtalan vagyok, de pont ezek azok az összetevők, amelyek igazából nem a forgatási kerettől függenek szerintem.
valljuk be, a magyar filmgyártás nem tud igazán épkézláb akciófilmet/sorozatot készíteni, ennek figyelembevételével kell a Tűzvonalt nézni ("kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk"). főleg, ha összevetjük korábbi (ritka rossz) próbálkozásokkal, mint az Első generáció, Európa Expressz stb.
-
VladimirR
nagyúr
amugy is amcsi sorozatokat neznek tv-ben, csak egyfelol turelmetlen vagyok megvarni, mig eler ide, masfelol sokszor (legtobbszor) nem tetszik a szinkron, harmadreszt igy nem kell musorujsaghoz igazodnom
de peldaul a "tuzvonalban"-rol, ami ugye magyar mu, eddig inkabb csak jot hallottam, lehet benevezek arra is
-
Sátán44
addikt
Egy érdekes cikk
Életének 97. évében elhunyt II. Huntington Hartford, aki ügyetlen befektetései miatt a világ egyik leggazdagabb emberéből csődbe ment milliomos lett.Nyelvtanilag hogy is van ez?

-
hmmm... a kedvencem a kis japáncsákó(főleg az akcentusa miatt
), Én magyar szinkronnal néztem ugye, mivel olvasni lusta vagyok, az angolom meg enyhén szólva sántít kicsit
szóval, kicsit nehézkesen indult az tény, de egyre pörgősebb lett, volt olyan hogy egyszerre 3-4 részt elfogyasztottam, és akkor is csak azért hagytam abba, mert éppen jönni kellett melóba, vagy egyéb más halaszthatatlan elfoglaltságom miatt
-
Mér a Dr House mi szeretjük a párommal, csak sajna nem igazán van idő megnézni, de a Monk is igencsak aranyos, és hála Istennek, hogy ismétlik, így pont jó időbe adják
Remélem nemsokára beteszik a House-t is délutáni ismétlésbe megint
Nomeg nem is beszélve a Heroes-ről, bár azt DVD-n várom a 2. évadot, az első megvan mind a 7 DVD
igaz csak sztereo de így se nagyon bírtam leszakadni róla 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- YouTube
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de így is elég volt

Megfogtál - nem is olyan rossz ötlet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Max re(x)spect!

Na mindegy lesz ami lesz.Majd hozok sört.Kiváncsi vagyok milyen íze van.

)
), az azon a bicikliúton állt, amin én nap, mint nap járok). Emiatt akkora sor volt a másik meglévő hídon, hogy volt vagy 10 km. Így a szokott 50 perces busz helyett volt egy kis gyaloglás, majd buszozás és röpke 2 óra alatt be is értem a munkahelyemre.
Remélem nemsokára beteszik a House-t is délutáni ismétlésbe megint