- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Lord Zero #37898 üzenetére
tisztában vagyok vele.
egy érv az egyedi avatár ellen.
Zewa: és most büszke vagy?
mod: remélem, nem PH!-zik a barátnőd. (nem tudom, hogy megcsaltad, az vajon rólad, a kapcsolatotokról vagy pedig az alkoholtűrésedről mond-e sokat...)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zewa
senior tag
válasz neduddki #37797 üzenetére
HI!
Beszóttá'?! Bocs BUBU! Tudom koráan van még de ma csaltam meg a barátnőmet először. Örül a fejem de azért anynira mégsem. Furcsa. Kicsit bortól és sörtől bámoros állapotan vagyok. AHH! Részeg nem vagyok csak jó kedvem van és dúlak bennema hormonok.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #37889 üzenetére
várd ki, hamarosan jön az egyenavatár-parti.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #37889 üzenetére
"..everytime is partytime, partytime is everytime.."
Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
Szmájliparti van az OT-ben?
-
Lord Zero
addikt
..nem mondjuk nőknek, hogy szép vagy.., lálálá
nem, mindegy
-
7
addikt
-
Retro11
senior tag
válasz Xirtam #37882 üzenetére
Jóvan ne dumáljmár. Menjél amiért megmosta a hátad, (Már amennyit megtudott) nyomjál rá egy kis testápolót, és.... Maszírozd meg. Ne kockúlj.
Szvsz.
Mod: Akkor én tényleg vak vagyok már, mert nekem ez szürkének tűnt inkább.
Mod2: Kijelzőt lehajtva látom mostmár. Semmire való ez a laptoposdi.
Mod3: Na végre. Nektek is jó szórakozást az elkövetkező 3perchez . Na jó mennyé már.Yetike Én is ezt mondom, de csak itt van még.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Retro11 #37881 üzenetére
elzavarsz? majd megyek na , de amugy is lelettem cseszve " SZIVEM OLYAN KOCKA VAGY, VELEM IS FOGLALKOZ MÁR " szóval ezt jól megkaptam! Ne forgasd ki a szavaim amúgy is csak fürdés volt semmi más , megmosta a hátam stb. én meg az övét ... majd este folyt köv. mellesleg tud várni!
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz Xirtam #37879 üzenetére
Jaj hát mit keresel itt? Mennyé már feküggyé le. De ne egyedül
Mod: Nem a szívem fáj nekem. Na jó az is.Az!
Mod2: Dehogy zavarlak el. Egyébként mintha mondana valamit. Ezekszerint mégsem volt olyan nagyon jó az a fürdőzés. Muhaha
Yetike: A komor az nagyon jó kifejezés, nekem ezért is jön be.[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
Elég komolyak voltak ma a fiúk. Győzelmet győzelem követ.
Mi lesz ebből
-
7
addikt
Még gondolkodom, mit lehetne rajta javítani. Az első teljesen saját készítésű Openbox-témám.
-
Retro11
senior tag
Váltogatom a csatornákat. Viasat 3-on természetesen ismét, csodás dolgokat adnak.
Nincs valami normális? Mondjuk valami lenge öltözetü amazonos.
Yetike: Nagyon jó. Nekem bejövős. Elcsórnám szívesen. Kár, hogy nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Én is megyek, további jó éjt mindenkinek.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37866 üzenetére
Lekésted a felvételt identitászavaros Barikám - már leadtuk a címlistát
yetike: Ha elkaplak nem szabadulsz és megborotválom azt a szőrös talpadat
Khm - ezek után biztos, hogy nem az eldobható borotvával fogom csinálni, hanem a borotvakéssel - és a nyakad is sorra kerül
Nu - el. Ég Veletek
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
7
addikt
válasz Retro11 #37867 üzenetére
Túl sok rókabőrt lehúztak már róla, ha most Bububőrt húzunk le, akkor is unalmas lesz, és már a lóbőrt fogják húzni a felénél. És akkor még a körülmetélésről és egyéb bőrös dolgokról még nem is beszéltünk
@bububaba BÁbucibá: Ha pengével/ollóval/láncfűrésszel/flexszel/egyéb vágóalkalmatossággal közelítesz felém, átszúrom a torkod a talpszőrömmel, a maradékot a nyakad köré csavarom, és megfojtalak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Jabber? És az gyógyítható? Kenyőcsöt, vagy tablettát kaptál rá?
Mod: Ebkutya? Az veszélyesebb, mint a kutyámajom?
Retro11: Majd mellássuk mit lehet meghalás ellen tenni
Mod: Ja, még van kis időm...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
7
addikt
Nekem Jabberem van, az nem menő?
Bár gondolom nem, ha egyszer gyakorlatilag külföldön, személyesen ismerkedtem meg a mostani párommal@Xirtam: Persze, hogy remek közösség vagyunk! Elvégre tagja vagyok én is
@Retro: "nehajjá meg" - Micsináljon?
@Bububaba bá: Míveletlenséged meglátszik, hah, gyaur ebkutya!
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Retro11 #37855 üzenetére
Retro ... amig barátnöd görögben van ismerkedj meg EMMÁVAL! jobb kezed = EMA a ball = E MEG HOLNAP
Mostohaöcsém 2 hetente 1 napot van itt, aztán ritkán találkoznak és befogta társasozni öcsém! [ szegény Zsófi ] öcsém 8 éves meszálot WoW-os másról sem tudd beszélni, kárvotl feltennem a gépére!
na jólvan elmegyek az asszonyommal fürdeni ! Még jövök ám!
Amugy jó kis közöség vagytok ám egyre többet fogok ide járni de persze nema zért hogy Retro-t szekáljam dehogy !
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz Bubu79 #37858 üzenetére
Bubu79: Najóvanmennyédogozni. . Jóvan kínozzál csak, végülis már csak 1hét és itthon van. De akkor úgy de úgy..
Menne az avatarodhoz a csipő szélesítés
Mod: Najó kész. Ez most nagyon le lett csapva. Egyébként meg.... Ki tudja . Úgy is olyan trendi ez manapság.
Xirtam: Sokáig társasozik még. Teiselmehetné mostmáá . Most látom. Nahogykabbe.Mod2: Ínnye de rámszáltatok. Na de nem marad ez ennyiben!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Retro11 #37855 üzenetére
Helyes - lassan úgyis elmegyek kicsit úgy tenni, mintha melóznék és furcsán vehetné ki magát a kollégák között, hogy kicsit megszaladt a csípőbőségem
Egyébként annyit a minden percben kekszeléshez, hogy dehogynem lehet.
Most is bizonyítasz? Zseb Zsötem?
#37859: Már megint ez a fenyegetőzés - remélem nekem nem ugyanazt szántad, amit Neki...
Mod: Mi ez a melegség az utánam következő hsz felől? Elvesztem
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz Bubu79 #37847 üzenetére
Bubu79:Nah jó. Leveheted, de csak azért, mert túl hosszú mondat lenne, amiből nem tudnék értelmesen kijönni.
Egyébként annyit a minden percben kekszeléshez, hogy dehogynem lehet.
Xirtam: Most mit csinál b.nőd? Komolyan úgy kitakarítanám öcsémet, ha lenne. De nincs.
Most látom. Küszködik? Mi megy ott, te attttyyaa úúúr Isten..
I_Am: Muhahaa Ha jól emlékszem, van szerszámod is. Minőségi
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz Bubu79 #37847 üzenetére
Na meg Oscar díjat? Egyébként gratulálok. Már ketten vagytok. Jó is ez a skizofrénia
és még a xxx is megoldható.
Mod: Még mindig nem értem, mit keresel akkor a gép előtt?
Sátán44: 1hete nem láttam barátnőmet, görögbe van. Gondolhatod hányszor néztem át, hogy nem írtam-e el.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Xirtam #37845 üzenetére
Öööö - az előbb azt írtad, 200km-re van tőled - most meg ott ül melletted?
Nobel díjat kaptál már a teleportért?
Retro11: Most már tényleg kifejthetnéd, hogy miért is kell itt ülnöm a gép előtt pelusban, mert ha csak egy ejnye-bejnye miatt, akkor levenném - baromira melegen tartja a családfát
Mod.: próbálom megfejteni a világegyetem titkait, de egyszerűen nem jutok dűlőre velük, mert Titeket olvaslak közben
Sátán44 #37850: Ja, persze - fáradt, mi?
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz ladybug #37843 üzenetére
1. kép ! De amúgy tud róla itt ül melletem!
mellesleg ha a lenge öltözetre gondolsz strandon is kb. enynit látsz!Retro: én ? hiszen látod , hogy magáról csinálta, azthiszem nincs is közös képünk!
impotens vagy homo ??? kösszi ez úgy jóleset! de amugy öcsémmel küszködik , meg nem lehet minden perceben azt csinálni te kis csacsi
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
Holnap vidámpark juppi!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
válasz Retro11 #37839 üzenetére
Pia, Nők? Egykutya - mindkettő tönkre teheti az embert, csak az egyik nélkül elég jól meg lehet lenni ( Akkorsenem mondom meg, hogy a piára gondoltam )
Ja - egyébként hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
hát majd amikor énis dolgozo ember leszek igen! Még így kamasz félig felnőt korú fejjel máskép láttom a világot amig nem magamnak keresem meg a kenyére valót stb.
Retro így van barátnőmbe bunki a legjobb! kifejteném bővebben is Csak hogy dagadjon a májad! Mutassak képet?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Retro11 #37832 üzenetére
Nem érzed úgy, hogy valami nyomja a tüdődet?
Mondjuk az a rossz májad?
-
-
Xirtam
veterán
17 éve csak azt hallom , hogy veszekszik! De végülis lehet megkellene értenem és inkább segítenem neki , úgyanis 22 millióra perelték őket, meg ami hotelt építünk az is áll mert a befektető szarakszik! Valahol emgértem de az a meló, ez meg a család.Én úgy vagoyk ezzel ha belépsz a kapunk akkor a munkát hagya kint!
-
Retro11
senior tag
válasz Xirtam #37816 üzenetére
Belefáradtál? Ugyan már. A leírtak alapján fiatal vagymmég, ami megoldás a problémára.
Menj focizni, bármi, nem kell ezt sorolni.
Barátok, haverok, és nem utolsó sorban Barátnő.
Nem tudok elképzelni olyan fiatalt, aki ezeken ne ment volna át. Tehát szomorkodás off. Rise UP
Üdv: Retro11
Mod: nike_ XD
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, tudom nemérdekel senkit nemis találta ilyen topikot de már unom az életem! Itthon midnenapi veszekedések vannak stb. ANyám midnenbe beleköt mostohafaterral veszekednek! Belefáradtam ezt halglatni
-
nike_
addikt
Sziasztok, hazajöttem a vendégségből.
-
Sátán44
addikt
válasz FehérHolló #37811 üzenetére
Az előző lakóim dobták fel a gumit Majd készítek róla több képet,mostmár gyönyörűen néz ki.Kb 15 éves lehet.Annyi dió terem rajta,hogy az egész rokonságot is ellátjuk 5-10 krumlis zsáknyi dió szokott rajta lenni.
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #37806 üzenetére
És a Tigrincsek?
-
senior tag
most mondanám hogy a kivétel erősíti a szabűályt de akkor az egyik moderátor/házigazda kijavítana mint ahogy tette azt már egy másik topicban is.
csak azért maradtak meg bennem ilyen élénken a diófák mint a könnyű famászás eszközei mert más fákra nemien tudtam felmászni.
no béa vagyok enyiYouth hides the key to salvation
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eltersak szoljom mar ra vki Baltira, hogy nezzen privatot!!!
kosziudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
senior tag
válasz csapos2 #37800 üzenetére
a dió az nagyon szép és persze ha szereted a diót akkor meg plusszban nagyon hasznos is mert nemtom mennyi egy kiló dió a piacon de úgy emlékszem nem túlságosan olcsó
+a diófákat (amiket eddig láttam) elég jól meg lehetett mászni (márha ez szempont nálad)
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
cizoe
őstag
ó gyermekeim, mit találtam rendrakás közben egy cipősdobozban: EZT!!!!
Már teljesen megfeledkeztem róla, olyan jó újra látni. bocs a szar képminőségért, csak a telefon kula
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.