Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
milyen táborba?

élni sincs időm, szerintem hétvégén is dolgozni fogok

-
válasz
parandroid
üzenetére
még azt se volt időm megnézni, amit a múltkor adtál.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Tehát hiperkocka.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Én úgy néztem, mivel azthiszem ismerem az előzményt.
A T9300 nem telefon?
-
parandroid
félisten
-
válasz
parandroid
üzenetére
ezért kell ablak mellé ülni. ha nem túl felhős az idő, akkor pedig nekem térkép e táj...

én azzal a látvánnyal nem bírok betelni.Ui. nem tudja valaki, gps-vevőt lehet használni repülőn, vagy az is illegális?

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
1963-as s1-et kezdem a napokban:- )))
udv
neduddki
-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
LOAD "Szexuális fantázia.",8,1
SEARCHING FOR "Szexuális fantázia."LOAD "Szexuális fantázia."
READY
RUN_
Mutass egy MI-8 -as gépet, amin van WC a tehertérben...
A VIP verzió nem ér! 
-
válasz
parandroid
üzenetére
Végülis, aki elég exhibicionista.

nenudli: ott még nem büntetik, olyan magasan nincs is rendőr, de ha leszáltatok...
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
me ott is buntetik a pedofiliat ercsed ma maeg vegre:- )))
udv
neduddki
mod: mondtam ma??? tovabbra is szerelmes VAGYOKKKKKKKKKK!!!!!!:- )))
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Teljesen egyetértek. Én egy másfél órás út alatt is behalok, de két és fél óra után már sírok...

-
Pacák
senior tag
Útvonal: Szentkirályszabadja-Táborfalva. Sztyuvi nem volt, kaja nem volt, fényképezni szigorúan tilos volt, de nagyon élveztük a földközeli repülést a Mi-17 -es helikopterrel - egy pásztor és a tehéncsordája már nem annyira - szegények...

Kis pihenő, berakodás testedzésképpen.

A visszaút ugyanez visszafelé, ellátás élmények hasonlóképpen alakultak, tehénycsorda kimaradt, viszont azóta is visszasírom a Balatonalmádi öböl látványát a levegőből. Napfény, kék víz, zöld táj északon.
Jav.: visszafelé a Mi-8 -as gépen voltunk, és mi vezettük a köteléket, mert az erősebb Mi-17 -es könnyebben tartotta velünk a lépést, mint fordított esetben a Mi-8.
Tehát két helikopter mellé pipa került a típuslistámon. 
Kirakodás levezetésnek.

Ingyen volt.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Állítólag ezért kell a mosdóba bezárkózni egy lánnyal, úgy gyorsabban és kellemesebben telik az idő.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Pedig a repülésben én épp az unalmat nem bírom. Egy buszból/vonatból sokkal több a látnivaló, repülőn kockásra unod magad. A fel- és leszállás még ok, az izgi, meg a légörvények is
, de ennyi. Ráadásul tök lelombozó, hogy mindenki alszik, én meg utazás közben sose tudtam aludni.p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Okés.
Elektronikai cuccból, csak az mp3 lejátszómat, telefonomat, meg a fényképező gépemet viszem (hátha tudok majd esetleg 1-2 képet csinálni).
Azt az 1-2 órátkibírom enni-innivaló nélkül.
főkukac: márpedig én kicsit izgulok. Az előzményeket tekintve szerintem ez megérthető. Meg nem árt némi info sem.
-
válasz
parandroid
üzenetére
tőlem már vettek el amúgy körömcsipeszt is

ja, és üvöltött velem sztyuárdessz, hogy kapcsoljam ki az mp3 lejátszómat le- és felszálláskor, és nehogy fényképezzek már

persze akkor is fényképeztem.hülyék ezek teljesen
Xpod : szerintem meg ne izguljál már, egy egészséges felnőtt férfiembernek semmi baja nem lehet egy repülőn, ha autóban, buszon nem vagy rosszul, itt sem leszel.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahhoz képest, hogy olyan szép, nagy, kerek fejed van, elég kocka vagy. ;-]]
-
parandroid
félisten
Bármilyen elektronikai cuccot felvihetsz, ami nem sugároz - telefont, notebookot repülő módba kell tenni, azaz GSM és wifi ki, erre finnyásak, bár soha senki nem tudta bizonyítani, hogy ezek zavarnák a gépek műszereit. Emellett folyadékból limitált mennyiséget (azt hiszem 1 vagy 2dl-t) lehet felvinni, szúró és vágószerszámból pedig semmilyet, úgyhogy manikürkészletben ollót ne vigyél, csak körömcsipeszt.
p
-
Köszi a deadalont ismerem, eddig csak 1-2 alkalommal használtam, nem tudtam hogy repüléshez is jó.
Persze valamennyivel felszálás előtt eszek, de nem közvetlenül előtte.
Kint mire számítsak árakban,mert a kajáról, legalábbis az ebádről biztos, hogy magunknak kell gondoskodnunk.
Most nézem a roaming díjjakat elég húzósak.Köszi a tanácsokat, ha van még hallgatom.
Repcsire fel lehet vinni mp3/mp4 lejátszót?
Mit érdemes magammal vinnem? (alapvető dologkon kívül)
-
Shadowfax
addikt
Daedalon erre a megfelelő gyógyszer. Vannak persze homeopátiás szerek is, de azok nem mindenkinek válnak be.
Azért éhgyomorra se nagyon repülj, mert akkor meg szédülni fogsz.
Valamit 4-5 órával a felszállás előtt enned/innod kellene.
Vigyél valami olvasnivalót, keresztrejtvényt, bármit, ami leköt, az sokat segít.
-
Racecam
nagyúr
Daedalon tabletta az utazás előtt 1 órával.
Mondjuk, szinte biztos, hogy majd elalszol a repülőgépen.
Esetleg Travelon gyógyhatású készítmény, de én ebben nem bíznék annyira.
Az, hogy nem eszel előtte, csak annyiból jobb, hogy nem jön ki belőled nagy adag cucc, viszont jobban fel is keveredhet a gyomrod. Főleg, ha folyadékkal esetleg tele van.
De egyáltalán nem biztos, hogy ha 20 évvel ezelőtt rosszul voltál, akkor most is így lesz. -
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem inkább ilyen atom jöhetne.

-
Üdv
Egy kis segítségre lenne szükségem a világot látott, illetve tapasztalattal rendelkező offtopic lakóktól.
Úgy néz ki 2 hét múlva megyek ki Franciaországba 10 napra dolgozni. Párizstól nem messze leszünk. Szállás+utazás cég fizeti.
Utoljára kb 20 éve ültem repülőn (kb 6 éves voltam), akkor voltam utoljára külföldön.Néhány hasznos tanácsra lenne szükségem.
Ami biztos, hogy repülés előtt / alatt nem eszek, mert valszeg kijönne belőlem, rövid úton. (legalábbis 20 éve kijött)
Van erre esetleg valami gyógyszer?Várok minden okosságot.
-
mark75
senior tag
Én léptem aludni.Holnap délig fel sem kellek

-
neduddki
nagyúr
HI!
szerelmes vagyok!!!!!
szerelmem tragya pedig egy t9300 !!!udv
neduddki
p.s. ma mikor cseeltem az e7200re akkor is ez vot az almamim procija meg latatlanab is, tiszta plato!!! de a delutanni afferunk utan ez ma nem csak platoti, meee a feszkes feneje nincs hozza lap???? grrrrrrrrrr:- ((((
-
mark75
senior tag
17db e-mailt kaptam egy személytöl 1óra alatt és mindegyikben ugyan az volt a kérdés.
hogy.................. -
ezt most ovlastam városunk portálján:
"14 ÉVES VAGYOK ÉS MUNKÁTT SZERETNÉK MUNKAERÖM VAN BÁRMI JÖHETT "

-
mark75
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
az újához nött a bilentyüzet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
<NewL>
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
és van olyan aki még megközeliti hsz-ban?
mark75 :

-
<NewL>
addikt
Hány jómunkásember van?

-
JetiRulez
őstag
Na ez a reklám is jó helyre ékelődött be.
-
ALI_G
veterán
[link]
tarkónlövés, tarkónlövés!!! -
Racecam
nagyúr
-
Mag__
tag
Hi
mostanában egyre divatosabb hogy ha rákattintok egy képre, akkor az aktuális oldal besötétül,és egy kis ablakban megjelenik a kép. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Azt szeretném ha ilyen esetben továbbugrana az aktuális oldalrol,és csak a képet mutatná.
Most sajnos ilyen:
-
Racecam
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Pont azt akartam kérdezni, hogy miért pont apád zsebébe tette az ötezrest, de közben látom, már megvan a feltételezett válasz.
Apukádnak nem is volt ideje utána menni, eltűnt a nő, mint a kámfor?
Én biztosan megpróbáltam volna utolérni és megkérdezni, hogy ezt miért tette, már csak kíváncsiságból is.mod: De nem a munkájával kapcsolatban adta a (plusz) pénzt, ugye?
(Ezzel most alig bukoltan arra próbáltam rákérdezni, hogy mit dolgozik az apukád.
) -
Kidus
őstag
-
BITBOYS
addikt
-
Makaveli
senior tag
Már rohadtul elegem van, hogy mindeki az ICQ-ra azt hiszi, hogy az IQ-hányadosát kell beírni, és erre leírja, hogy pl.:
- van de nem használom (ha-ha)
- annyi, hogy az eget veri (OMFG??!!)Valaki lője le őket pls...

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mivel fedítteted???
-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
"kihirdetés önmaga: ez minden nincs kihirdetés kérésre"
Még kihangsúlyozza bazze

És ki fordította?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mivel lett ez fordítva?

-
bbazsy
őstag
hey
nincs esetleg valakinek 2 napra nélkülözhető 2.5" -os USBs rackje?
mondjuk 1-2 sörért?
-
nsrking
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
helyes

-
nsrking
senior tag
Hali és csox mindenkinek!
Elgondolkodtatok már azon, hogy mi van a végtelen előtt 1-el??
-
Pacák
senior tag
Pacák ámokfutását láthatják.
Most egy kicsit "áp"-olok - ápolok? - egy méltatlanul elfelejtett topikot. 
Balázs is megszületett!

-
N4r4ncs
aktív tag
Na ez a jó gép!!

-
Drizzt
nagyúr
Micsoda? Holnap tényleg olyan van, hogy köztisztviselők napja, s ilyenkor nem is dolgoznak? Tehát baszhatom az Apeh, Vpop, cégbírósági sürgős ügyintézésem?

-
Gambit
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor szerintem csinálj egy külön google accot az uploadoknak, és használjátok közösen. Vagy nem tudom.

-
<NewL>
addikt
littlelion21 védekezését/elmélkedését olvastam az előbb el a jogos moderálás topicban. Volt már olyan ,hogy a moderátorok visszavonták itéletüket mint pl az ő esetében,vagy nekik mindig igazuk van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jav.: visszafelé a Mi-8 -as gépen voltunk, és mi vezettük a köteléket, mert az erősebb Mi-17 -es könnyebben tartotta velünk a lépést, mint fordított esetben a Mi-8. 

, de ennyi. Ráadásul tök lelombozó, hogy mindenki alszik, én meg utazás közben sose tudtam aludni.

most olvastam.