Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Máshol lehurrogtak, úgyhogy akkor üdv Off topik népe!
Az a kár, hogy az OT az már nem egyértelmű rövidítés...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
Jó. Úgy látom, most már van, ami van, külön OFF és ON topicok, akárki akármit is szeretne. Fejezzük be egymás szapulását, elég lesz. Már napok óta ez megy. Unom.
(akire nem vonatkozik, ne vegye magára)
-
norbiphu
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
agree. voltam ma kinn boltban meg kajálni 1 körül, hát elég gyorsan meg lehet izzadni, az aszfalt meg csak úgy tolja pluszba a pofádba a meleget. még jóhogy koliban az északi oldalon vagyok, itt most benn jó idő van. tavaly a délin voltam, hát az iszonyat volt...
bandus: kérszcsokitwazze?
yetike: ahogy elnézem lassan ONvsOFF TOPIC is nyílhat, ahol folytatódhat az egymás torkának esés (ld. most on topic)

-
frame>24
addikt
Na, ha Sims karater lennék, akkor most egy kib*ott nagy piros gyémánt forogna a fejem fölött. Egy dolog marad: vizes testfelülettel vmi mesterségesen keltett légáramba ülni.
Nem a nap tehet erről, hanem a rohadt sok aszfalt. Aztat. -
én ittmaradok. írogatni úgyis csak nagyon ritkán szoktam, de legalább van olvasnivaló. a hülye, értelmetlen sziahogyvagykérszcsokit jópofizástól kiráz a hideg..

-
ixtom
tag
Azta

Retek Klub, Fókusz:
Egy csávó a Tiszát akarja végigfutni
Na mi az utolsó zene ami szól a bejátszás alatt?Bloodhound Gang: I Hope You Die

Ki volt az a gyökér aki ezt berakta? (jó oké csak az eleje volt és a szöveg az nem ment, de én ismerem a számot, az egyik kedvencem
) -
7
addikt
Óhogybasszameg!
Épp bambulom az OT-ket, fejem egy dezodorra nehézkedik, ami elvileg lezárt állapotban nem nyomódik be. Gyakorlatban pár perc után engedett, és szempspriccolt
-
ngabor2
nagyúr
mézzel édesített bodzaszörp (nem igazán szörp, mert hígítás nélkül is jó), meg eperpálinka 1:1... jóóól behűtve. ott van

-
maszat
senior tag
Mi volt a válsz a Széfben az óperenciás kérdésre?
Éppen a rossz válasznál kapcsoltam oda. Kíváncsi lettem.
Köszi.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nincs mit. Annyit még hozzátennék hogy az Aquaparkig sose mentem vele, így ötletem sincs, hogy elmegy-e egyáltalán addig...

szerk.: ill. mikor még használtam, akkor még nem is volt aquapark. -
nike_
addikt
Sziasztok, hazaértem.
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pár éve még biztos volt, a hév mellől indult. Persze a neten semmit nem találtam róla...
Azóta nagynénémék meg a hévtől 3 percnyire költöztek, így nem vettem igénybe. -
VoDaFoNe
aktív tag
IIitt a Vodii

Vodimégse itt
megy gamelni. Pááás -
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
A vége fele jó az az FPS utánzat.
-
Bubu79
addikt
Te jó Isten, hogy milyen figurák vannak: [link]

-
FehérHolló
veterán
Mindenki meghal, zombik baltával (klasszikus), bácsiból folyik a kecsöp, bácsiból szuperember lesz.
Mindenkinek ajánlom ezt a filmet. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
esetleg a normális?

amúgy ahogy rézi néni mondta a múltkor: nincs erőszak, csak a leány meggondolta magát a végén

Lortech: a mínuszokat a hűtőmbe most betett sörök is igényelnék, meg én is. mindjárt megyek és lezuhanyzok.
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Tagadtam volna meg tőled, ha egyszer tudtam, hogy jólesik? Elvégre alteregók vagyunk, vagy mi a szösz...

Különbenis te könyörögted ki, nem ő támadott le téged
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindjárt fává változtatlak téged is.

-
Bubu79
addikt
válasz
Csyppa
üzenetére
Voltál már tisztogató kommandós? Na ugye...
Ki tudja mi a széria felszerelés náluk - nagy kaliberű lőfegyverek, gyalogsági páncél, skuló hegyek, meg pár marék nyugtató és némi tena lady, az esetleges problémák kiküszöbölésére - emellett akár hátulgombolós nadrágjuk is lehet
Olyan vagy

-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
(...aztán jöhetek én a spirituálissal végre...
)Yetike: Mondhatom, szép kis barát vagy, szép kis alterego. Most mihez kezdjek? Ekkora szégyent!
-
Lortech
addikt
Naaa. Szép lenne, ha pl. Vodkának se lenne lába ( meg törzse se). Az még csak a fejem.
Van. Kettő.ng2: én vinnék -10-et belőle, ha megoldható. Én és a mellettem pihegő 4 löwenbrau és 1 barna szalon is nagyon igényelné.
Hollow: a mogyorómon csakis olyan van, de csak a kiváltságosoknak.
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Elképzelhető
-
tbs
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Naszépenvagyunk... 
-
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem nincs helyijárat
-
Cs.Orsolya
senior tag
Csak most mondod, hogy én effektíve meg lettem erőszakolva?!
Hát így vigyáztok rám nyilvános helyen? Egy teaházban?!(Mrmff...hmmfrb..brmrfgrmn. Miért nem hallgatok én a kínai irodalomra?!
)Szerk: (Hajhaj, megvolt a pediális, a genitális, az anális, most jöhet az orális is...)
-
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyszerűen. Mint bármikor máskor. Bár az anyag bennemarad a nadrágban, ezért ez a módszer nem túl elterjedt.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te még sosem rondítottál a nadrágodba/pelenkádba?

-
FehérHolló
veterán
Szerintem nem éreztétek át a kérdés komolyságát és az igényeimet.
Épp Doomot nézek. 10 perce arra várok, hogy mikor kapja el egy szörnyeteg a csávót a budin. Csak azt nem értem, hogy hogy lehet feltolt gatyával sz@rni.
Szerk (@18:05): Végre elkapta.

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
jo ido van megfazni nem fox utanna meg ingyenesen le si mosdhacc szovla ejjen a gyaloglas:- )))
udv
neduddki
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Megvallom őszintén, az enyémen nincs, nem olyan nagy

-
ngabor2
nagyúr
nem kell valakinek egy pár °C? tőlem most ingyen vihető. le kell fagyasztani, jól jöhet még télen

-
Lord Zero
addikt
lábszexről ennyit:
- Jó hogy ez nem ugyanaz, mintha ki***** volna a p*****t, nem. De mégis ugyanaz a műfaj.
- Na, na, na álljunk csak meg. Kinyalni a p****t és megmasszírozni a lábát, az kurvára nem ugyanaz.
- Nem ugyanaz, de ugyanaz a műfaj.
- Nem is ugyanaz a műfaj bazmeg. -
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bizonyos nők bizonyos mennyiségű szőrrel borított lába ellen nincs kifogása.

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szőrtelen láb nincs, csak épp nem látod. Helyes genetikával (szép utódok reményében is fontos) nem lehet zavaró.

NoLF lába: sztem isis. Nem tűnik egy szőrös figurának. Még.

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
akkor nekem jó lábam van

-
venember83
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Nők esetében szép, formás, izmos (de nem bodybuildinges) láb, picit domborodó combbal és finom vádlival, szőrtelenül, borostaszerűség nélkül. Röviden ennyi. Szerintem.
kieg: Azért vicces, hogy mindenki kihagyta a szőrtelenített jelzőt a mondatjából.
L0: tbs-t lehet fel lehetne szedni a Kő lábfej? szöveggel...

Kenny: Szőrtelenségéből vagy izmosságából fakadóan?
-
NoLF
veterán
tudom, de a futás és biciklizés teszi a női lábat arányosan izmossá, a feneket kerekké (és izmossá-keménnyé)
fekete-fehér balta: szerintem arról beszélt hogy milyen jó a hölgynek, ha bekapják a lábát/szopogatják a lábujját. egyszer spontán orgazmust értem el ezzel egy csajnál régebben

-
tbs
addikt
Lehet srácoknak is jó lába, tökorrúak...
(Bár ott mások az ismérvek...)Voda:
Megtalálsz.
Remélem... 
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gondolom hévvel Mogyoródig az Őrsről (erre kell kiegészítő jegy Bp. határán kívűlre), onnan meg valami helyi járattal, amik a hév megállójától indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocs...mondani szeretnél valamit? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jövőre ha minden jólmegy, akkor áttlepszem az északi oldalra 
lesz pénteken mííít?

<--- mint itt? Azaz nincs?