Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Közben írtam a firefox fejelsztőinek, hogy alapból az legyen a letőség letöltésnél , hogy felajánlja, hogy hova akarok letölteni, és legyen egy pipa max, hogy többet ne kérdezzen rá , hanem automatice mentse az adott mappába ... Így én is jól járnék, meg azok is (pl. te) , akik azt szeretik, ha mindent egy helyre pakol le..
Hm?
Konstruktívan kella dolgokhoz hozzáállni
Szerintem ezzel mindenki jól járna, nem?
Nektek csak eggyel több kattintás, nekem viszont vagy 4-el kevesebb
fokukac: az a problémám, hogy keresgélni kell plusz eltér az általam megszokottól nagyon . (amúgy az IE is rákérdez, a konqueror is, és szint emidnen böngésző )Mellesleg megszámoltam: +4 kattintás.

hogy megrögzött opera fanként miért firefoxozom? Webfejlesztő vagy mifene lennék, muszáj....
-
-
old gray
addikt
Én még mindig IE 6.0-t használok. Nem tudom sokaknak mi a baja vele, nekem tökéletesen bevált és nem hiányzik semmi xtra fícsör.
A 7.0 sem érdekel. Meg a firefox sem. A szokás hatalma..... -
tildy
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen.
Nekem ezzel van gondom, amikor beállítom. Ne kelljen beállítnai, alapból kérdezzen meg engem, hova töltse le VAGY pedig melyik mappát akarom használni állandó letöltésre és lehessen pipálni , hogy többet ne kérdezzen rá!TFH. én egy hülye user vagyok. (nem vagyok az
)
Leülök egy gép elé, szednék le valamit, és az se szó se beszéd letölti egy mappába.
Namost ha én hülye user vagyok, akkor két dolgot tehetek : egy az adott oprendszer keresőjével nekikezdek keresgélni a filet, kettő jobb gombbal rákattintok a letöltök filera, hova húzta le , 3 elkezdem bogarászni a menüt és a beállításokat .De lehet hogy már ehhez is kell némi jártasság számítógéphasználatban...Miért nem tudja pl. kiírni , hova szedte le pl. a letöltőablakban?
Qrvára nem user friendly, szerintem."De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni." A főlapon a beállítások menüben,tehát be kell mennia menübe, és keresgetni kell , és nem a letöltéskor ajánlja fel , mit szeretnék választani.
Mindegy.
Fokukac: te meg ne szólogass be
Kedves szövegfiú: van olyan helyzet , jellemzően driverek, amikből illik frisseket felteni. Bocs, hogy ezt inkább a netről szedem le.
-
Gambit
őstag
Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.
Hát én meg igen, és utólag szelektálok inkább. Ízlések és pofonok.
Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani.
Na, ez így szerintem meg tök felesleges, és eggyel több lépés a szükségesnél. Szerintem sokkal jobb az a megközelítés, amit a FF csinál. Vagy kapásból húzza is le a cuccot az előre beállított mappába, vagy megkérdezi mindig, hogy hova mentsen. Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen. Ugyanis pont alatta van. Szóval igazából nem értem, hogy mi a probléma.
De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )
Valószínűleg a hozzám hasonló lámák miatt, akik mindent egy helyre töltenek le, és utána szortíroznak. Ha fordítva lenne, mi háborognánk. De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.
"Hát miért nem lehetett megcsinálni, hogy mindent kapásból egy beállított mappába mentsen"
Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani. Firefoxban ez utólagos beállítással érhető csak el.
De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )Szerintem hülyén döntöttek. Vagy 10 év megszokás (Opera használat) nagy úr.
-
Gambit
őstag
Mert így döntöttek. Ha alap lenne, akkor meg valaki egészen biztosan azért sírna, hogy "nem igaz, hogy állandóan ki kell választanom a letöltés mappámat, miközben mindent ugyanoda töltök. Hát miért nem lehetett megcsinálni, hogy mindent kapásból egy beállított mappába mentsen????
" -
-
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ez eddig is benne volt, és amúgy ez az első dolog, amit ki szoktam kapcsolni. Nekem ne húzogasson alá semmit...

Mondjuk nekem könnyű, én tudok hejjesírni.

Tildy :
"nem önthetem el letöltéskor , hova akarom letölteni az adott cumót.)"eldöntheted.
legalább 5 éves fícsör.
ja, Gambit gyorsabb volt. -
Gambit
őstag
Én eddig úgy tapasztalom, hogy nagyon jól jeleníti meg az oldalakat.
A letöltéseket meg eldöntheted, ha beikszeled a Beállítások / Főlap / Letöltések / Rákérdezés a fájlok letöltési helyére menüpontot.

A képek letöltési helyét meg eleve szabadon eldöntheted. (Mármint a jobbklikk, kép mentése módszernél.)
-
tildy
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Én ugyanígy vagyok a 9.50es operával

De le kéne töltenem az új tűzrókát, kiváncsi vagyok mennyire gányolja el a weboldalakat, crm rendszereket, blabla.
Kiváncsi vagyok a letöltésvezérlőjét megcsinálták-e már valami normálisra.
(rühellem, hogy nem dönthetem el letöltéskor , hova akarom letölteni az adott cumót.) -
Gambit
őstag
Nagyon meg vagyok elégedve a hármas tűzrókával. Kegyetlenül hasít, és szerintem nagyon jól is néz ki. Megérte felrakni.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Gud Mornin'

Ma medek be pestre és közbe talizom a mókussal

Jólvan
-
poffsoft
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
alighanem.
-----------------------
okosan, röviden hol van összefoglalva, úgy, hogy én is megértsem, lassan leírva, hogy:
tengerentúli repüléshez mit lehet, mit nem csomagolni, milyen poggyász lehet, stb,stb.
Első repülésem lesz (persze ha a fired out -okat nem számoljuk), uh nem naon van gyakorlatom

-
frame>24
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
De, van kártyám, csak Malévosok nem akartak EURós számlát kiállítani... Demá' mindegy, ez a része megoldódott. Már csak az a bajom, hogy nincs még [mindig!] "detailed program," (ezt jelezték épp vissza), én meg szeretném tudni, hogy a retour-jegyet mégis melyik napra rendeljem?...
Legfeljebb maradok még1 napot városnézni. (csak az odakinn mégse olyan mindegy anyagilag) -
frame>24
addikt
Ez, hogy a világon különböző valuták vannak, legalább akkora szívás tud lenni, mint Bábel tornya. Mi az, hogy nem tudok repülőjegyet venni onilne EURóban, ha úgy szeretném?! (mer elvileg úgy jobb lenne az elszámoláshoz, utat kintről finanszírozzák)
Már most kész vagyok az egész útszervezéstől, tiszta téboly, a kinti (Németo.) intézetvezető cseszik visszaírni, hogy mi lesz a pontos konferencia-program, weboldalukon nincs fönn, stb. Jegyárak meg mennek föl, jó lenne, ha már foglalni tudnék, 2 hét múlva go. -
Drizzt
nagyúr
Hali. Kérdés:
"átutalási megbízás, bank által lebélyegzett másodpéldánya"Ez simán annyit jelent, hogy az a papír, amit megkapsz átutalásnál, s rajta van a bank pecsétje?
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt hiszem, hogy ezt most nem teljesen értem.
Az én Logoutom??
Ez a Ti Logoutotok!!
És én nem írtam semmit, vagy mire gondolsz?mod: #39661: Irka-firka?
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na, mi történt??

A sok ugrálósból ítélve sikeres volt.
Gratula!!

u.i.: Még, hogy nem tudsz semmit, pff...

-
(Kolombusz)
veterán
háromszorosan

-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Az mitől lehet ,hogy van neked hitelem X Bank felé. Eljön a nap mikor le kell vonniuk a törlesztő részt. A "megbeszélt" x összeg helyett több mint 4K-al vonnak le kevesebbet, Forint alapú így még arra se tudom fogni ,hogy ingadozna az árfolyam. A törlesztésben benne volt a hitel,kamat és a kezelési költésg is.

-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kettőig változott volna..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jobb ez így. Minél előbb, annál jobb.
-
(Kolombusz)
veterán
Bakker, tiztől szóbelizek, nem kettőtől.
Drukkoljatok! Semmit nem tudok. -
Hát itt sincs mostanság valami nagy forgalom
Üdv mindenkinek! -
bnss
veterán
Sziasztok!
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
lakisoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
még mindig itt tartasz
ez jó 
-
Winner_hun
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Melyik részét?
-
7
addikt
Srácok. Csak csendben jegyzem meg, hogy nemrég nyílt egy topic ON TOPIC névvel, főleg azért, mert itt többen is ellenezték az elchatesedést, és parázs viták születtek belőle. Gondoltam, szólok róla, hogy amiket itt írtok, azok erősen chat-jellegűek, és így valószínű, hogy lesznek, akik beszólnak miatta.

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ezt a hozzászólásodat viszont most tényleg nem értettem

-
Winner_hun
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
A mondatom melyik részét nem értetted, ami pont a te általad kérdezett ellentétét tartalmazza?

-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Kiváncsiak vagytok az új hátteremre?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Jó estét! Még szép hogy olvastam...csak azt hittem eltűnsz a csajokkal
mindenben egyöntetűen egyet tudok érteni. Még a képpel is
MOD Winner ennyiszer bepésztelted a szerkesztve sort?

MOD2 :MOD4 Kvics! mi történt a szomszédokkal? lehet hogy "föltalálták magukat"?
MOD3 kaics: el tudom képzelni...
ha nem hot chick-ek vannak akkor el tudom
de inkább ne tedd most ide be, ok?
-
Winner_hun
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ez nem beírva, szabályosan

-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
szia főnök! Mizu van veled? Olvastad a Priviket?!

-
raskolnikoff
őstag
Jó tévézést szalai!
MOD1 TV nélkül az ilyen dolgok mindig későn jutnak el hozzám...
MOD2 Winner: kevés?
hát ennyi fért bele 5 percbe...MOD3 birno: hát passz...de elég giccsesnek tűnik

MOD4 Kvics! mi történt a szomszédokkal? lehet hogy "föltalálták magukat"?

MOD5 birno: amúgy ezt hiányolom még a netben...egy olyan kereső amibe beillesztek egy zenét vagy képet és kiírja hogy az mi és hol található. Elég hasznos kis dolog lenne...de ha van ilyen képkereső akkor lemaradtam róla...
-
szalai56
senior tag
Jó éjt mindenkinek. Megyek TV-ni.
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nézd meg a többi változatot...egy nem is olyan régi debil reklám paródia ez.
MOD3 NE FOGGYÁ! LE!...úgy-úgy, inkább hízzá még, de annyit hogy a gépig se tudjál elmászni

-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
na üdv a csapatnak!Nem mentem a szomszéd csajokkal bulizni
inkább kockulok veletek! 
39625 hsz mérges vagy?
-
Winner_hun
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
De kevés mod...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
szalai56
üzenetére
Hümm, az fincsi. Akkor ma boldogok az autósok, mert szabad utat kapnak. (rask 13,2)

MOD1 Buher: ez megint vmi olyan kultuszdolog amiről azért maradtam le mert nincs TVm?
MOD2 dave: Neked is jó éjt mert mi sem alszunk!
MOD3 NE FOGGYÁ! LE!

MOD4 Jutalomcsoki? Peersze...max egy jó kis leosztás...

-
buherka
addikt
-
Jóéjt mindenkinek, mert én nem megyek aludni
-
szalai56
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ma nincs meló. Szabad hétvége.
Buher: azt már elolvastam.
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
jó kisfiú...jól csinálja
...itt még jutalomcsoki is lesz reggel 
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
wow, megspóroltam 7 hsz-t...nem ismerek magamra...
így kell jó fiúnak lenni látod lakisoft?

MOD na megint lépek pár percre...
MOD2 sztem már mindent tud. oda jött volna először

MOD3 szalai56: megintfesét van? mifelénk esett rendesen az eső...tiszta fehér volt az út. motorral közlekedtem épp és azt figyeltem mér ilyen fehér az út..aztán eszembe juttatta Személyed lehet festették az utat..
csak megszívták az eső miatt...én meg frankón eláztam mint a kiskutya... 
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
na várjá...elmegyek borotválkozni, aztán csinálok neked egy-két nyálcsorgatós képet
-
lakisoft
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
próbáld újra ... hátha megy másik csapat

-
raskolnikoff
őstag
na fölmegyek a tmuf egyik kedvenc szerveremre erre 20 perc és lép mindenki...a végén még dolgoznom kell

MOD1 csá lakisoft!
MOD2 BUHER! említettél képeket a birodalmadról! nem unatkozol picit?

MOD3 Lakisoft 1. hsz: lehet hogy még ráfanyalodom...

MOD4 Buherka: ok jöhet! kíváncsi vagyok honnan osztod az észt!
MOD5 lakisoft: sőt, sül, rendesen...

MOD6 szia szalai56! lemaradtál az biztos...
inkább kimaradtál
MOD7 tisztelegj! maj megmondomkinek...az ananásznak!

-
buherka
addikt
jól van...alakul a csapat
...de látom csak tőmondatokban 
-
lakisoft
veterán
szép jó estéket!
-
raskolnikoff
őstag
jobb estéket!

MOD picit kockaformába vergődöm majd később értekezünk

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A 7.0 sem érdekel. Meg a firefox sem. A szokás hatalma.....