- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
az egyéb ok gondolom valamiféle bankszámlahitel lehet, akkor szólj nekik amiatt sokáig nem lesznek odakötve, ugyanis kénye kedvük szerint változtathatnak rajta, ha úgy tartja kedvük, visszábbveszik, vagy egyszerűen meg is szüntetik, és a kedves kolléga amikor venne fel zsét, nem tud, és az apróbetűs rész elolvasása után rádöbben, hogy beszopott
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége 
ja mellesleg itt is van bankszámlahitel lehetőség, igencsak kedvező feltételekkel, van ingyenes kp felvét sajátból, és másik automatánál se sokat kell perkálni, mondjuk fogalmam nincs mennyit, nem is igazán érdekelt eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége