- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
tiv83us
veterán
Ejnye.
-
fokukac
nagyúr
Tivapuci,
mondd már, ez itten egy chatszoba?
nincs kedvem megsázmolni, de saccperkábé 20 post-ot írtál az elmúlt 1 órában, nulla információtartalommal, ötösével kibocsájtva.Egy újoncot ezért símán kidobnának, mint ******
Nem hiszem, hogy ezt nem lehetett volna finomabban is leírni...
[ Módosította: Racecam ]
-
tiv83us
veterán
Big Brown megnyerte a Derby-t!
Nalunk a tulaj -
tiv61us
őstag
nem nem himnusz
-
tiv61us
őstag
jonnek
-
tiv61us
őstag
12-es is szep
nalam regglizett
\nem a lo
agazdaja -
tiv61us
őstag
a huszas is fantasztik, de olyan jkintrol nem lehet nyerni
-
tiv61us
őstag
az otos is szep de felenknek tunik
-
fokukac
nagyúr
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83 #31357 üzenetére
oregember
nekunk ez fontos
fontosabb a forma egynelmer ezek elolenyek
gyere ki loversenyre es latni fogod
a lpk csodalatosak
mingya mennem kell vissza
ahh2 perc se es eldol
a lok nyerni akarnak -
tiv61us
őstag
ezek a lovak
hihetetlen -
tiv61us
őstag
válasz
venember83 #31346 üzenetére
A loverseny
-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló #31352 üzenetére
persze, gondoltam, h nem csukja be az összes ajtót..
majd megkeresem, amit 3 óra googlezás után se találok, azzal már mvphez megyekpersze, érthető, de attól még szar.
-
tiv61us
őstag
mingya indul
-
Pompi
nagyúr
válasz
Integra #31328 üzenetére
Azt amúgy figyeltétek (már más is megjegyezte), hogy a szóban forgó blogbejegyzés dátuma április 6. azóta pedig moonman elég aktív volt a fórumon, utolsó bejegyzése tegnap esti.
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83 #31346 üzenetére
haha
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #31336 üzenetére
Hádebasszaki, rólam még sose mondta senki hogy bármilyen probléma lenne a gondolkodásommal, stílusommal, hozzáállásommal, fanatizmusommal, odaadásommal, vagy bármivel ami számíthat egy kapcsolat, nem beszélve az érzelmességemről, (amit lassan sikerül azért nekik kiölni) ha kell komoly vagyok, ha kell nem, meg még fényezhetném magam hetekig fölöslegesen, ha egyszer ez nem kell senkinek. Most akkor marad a külső, meg a zseton. Külsőre nem vagyok egy Brad Pitt/...stb (férfiideálok felsorolva), de ez a csávó sem. Az mondjuk speciel úgy tűnik hogy nem okoz gondot neki a világ végére utaztatni valakit, nem is egyszer, de mondhatnám azt is hogy megvan a lóvéja. Nekem meg nincs.
Most akkor mi az ami nem látszik.Oszt már megin' összevissza síránkozok itt hiába...
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83 #31339 üzenetére
pedig big dil
-
tiv61us
őstag
emberek
kentaki derby van
mingya
ihetetlen -
tiv61us
őstag
ennyi kalapot...
meg fogadnak is
bjutiful -
tiv61us
őstag
de mehg milyen draga kalapok isenem
van amellik alatt meg a no is jo
mingya indul a derby
talan wan more fuam elotte
kettesnek drukkolok
imadom amerikat -
tiv61us
őstag
a lgjobb az hogy minden no kapaszkodik a kalapjaba mert fuj am a szel
hehepomnt ott vezeteik maj d fel a lovakata hol lestuk oket, vagyis kamera is ott vab azt akkartam mondani
-
Integra
titán
válasz
WN31RD #31320 üzenetére
nézd, bevallom én is szoktam a vérét szívni, mert csak épp az MS logo nincsen a srác homlokára tetoválva. de szakmai tudását a win-hez soha meg se kérdőjeleztem, ahogy a legtöbben nem tették soha. de hogy sokszor csak write-only az is biztos. de szeritem ennyi belefér
azt nem tudom megítélni hogy mennyi idő és meló hogy kipucoljátok azokat akik kőkeményen anyázzák őt etc... passz. de egy biztos, sokan keresték moon-t wines gondokkal és ő szakadatlan válaszolgatott rá és ezért max respect neki.
ahogy azt se tudom megítélni hogy a ph vezetőség (haha) mennyire tartja még a fórumot fontosnak (valszeg semennyire), de az biztos, hogy sok helyen sokszor csak a szakmai guruk miatt élnek dolgok, akik nap mint nap az átlag jancsi júzernek segítenek.
most eggyel kevesebb lett, mert besokallt.
én sajnálom. -
tiv61us
őstag
errolis regenyt elehetne irni tetovalt karu nok hatalmas kalappal
szep cicikkel
nalam reggeliztek
isteni lovak
mingya indul a futam
aztan jonnek hozzam vacsorzni
nem a lovak...
engem lehet keresnek odabent
naso -
Integra
titán
válasz
venember83 #31323 üzenetére
nos, ebben az esetben az ég világon semmi akadályát nem látom az ignore-nak.
ennek ellenére nem akarózik már évek óta megvalósulni........... -
VladimirR
nagyúr
válasz
WN31RD #31320 üzenetére
ugye tudod, hogy ezt most nem ertem?
a szandekos flame-keltes erzesem szerint nem - es ha jol remlik az alapelvek szerint sem - muvelheto a moderalhatosagi szint alatt
illetve abban sem ertek szemely szerint egyet, hogy hagyni kellene, hogy provokaljanak segitokesz forumozot (foleg szakmai topic-ban), csak mert az illeto (marmint aki provokal) fanatikus es/vagy hulye
mitobb, azon keves esetben, mikor kertem ilyen moderalasat, az meg is tortent, szoval valoszinu annyira meg sincs rendbenegeybkent nem nehez annyira kepben lenni, nezz be itcafe-n barmelyik ms hirhez, az elso 5 post-ban ott van dave forumtars es irja a baromsagait, raadasul kitarto is
szerk.: a legszomorubb, hogy ugy latszik, a vezetoseg adja is alajuk a lovat, a "hirek" is egyre inkabb mennek el ebbe az iranyba, amelyik nem legbolkapott, vagy bulvar, abbol sut a provokacio, vagy a rosszindulat (tegnapi ms hir, felvasarlasrol van szo, meg hogy megrekedtek a targyalasok, erre betolnak egy "uvolto ballmer" kepet, mer' az ugyis jo poen, vagy otletem sincs, mi masert)
-
WN31RD
addikt
válasz
VladimirR #31299 üzenetére
Pedig fel tudom húzni magam én is, ha pl. azt olvasom, hogy valaki 256 bites AES session keyt 1024 bites RSA-val akar védeni... (Igen, van ilyen.
)
De komolyra fordítva a szót, aki hagyja magát provokálni, azt elkerülhetetlenül provokálni is fogják, és ezt mindkét oldalról lehet úgy csinálni, hogy éppen a moderálhatóság szintje alatt maradjon. Véleményem szerint ténylegesen így is történt igen gyakran, mindkét oldalról.
(Ez megint nem "végső" ítélet, az utóbbi időben elég ritkán látogattam a fórumot, valószínűleg nem vagyok teljesen képben a legújabb fejleményeket illetően.)
-
bbazsy
őstag
válasz
VladimirR #31311 üzenetére
mindenhol ez van sajnos..
társaság hígulásra nagyon nem lehet mit lépni mikor mindenkinél lesz net lassan..
viszont oda lehetne tényleg figyelni* az ilyen emberekre, nincs belőlük sok (annyi ujjam nincs, ahány embert itt _ennyire_ becsültem szakmailag)..*: értem ezalatt, h nagybetűsek mellette állnak, akármennyire is olyan a stílusuk, amilyen... inkább sírjon 100 "troll".
bááár, nem tudom mi a bajod, a vindóz amúgy is szar, minek ide ms guru...
WN31RD: csak amíg figyeltek a moderátori szintre, addig elmennek az guruk. aztán már nem lesz érdemi vita
-
tiv61us
őstag
9-8-1- jott be
orhosszal
de meg az igazi derby hatra van -
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra #31301 üzenetére
arra varnod kell legalabb addig, mint cleavland-nek az ikea-ra*
nem tudom, melyik portalrol forumozol, en az itcafe (anno it.news) felol, s itt peldaul remekul latszik, hogy mely ertekrendet kivanja a vezetoseg kovetni, s ez nem a suttyok kipucolasa a szakmai szinvonal emelese vegett*: aki nem ertene, nezzen 30 rock-ot
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #31302 üzenetére
Itt a gep elott kortyolok egy kis Bud-ot
Holnap meg megyek hajnal 4-re. Mara ennyi volt, leszerveztem vagy 10 limot a vendegeknek, mar nalam van a lista, hogy hol kezdek az elso 8 szobaval.
ps: Ja, jokis hely az, ki is megyunk meg nehanyszor amig el nem toljuk a bringat Kentucky-bol.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #31256 üzenetére
Neeeem
Más gond volt, de nem kötöm az orrodra.Bolond: házinyúlra nem lövünk
valaki még volt, csak elfelejtettem.
Jahm ladybug: és hányszor és mennyi ideig kell próbálkozni?blackiebaby: mennyi lehet a korkülönbség? 10 év? Az semmi.
-
Integra
titán
válasz
bbazsy #31274 üzenetére
kiváncsi vagyok hogy a moderátor és házigazda társaság mikor jut el végre odáig hogy az ignore funkciót beépítse a fórumba..
lehet hogy az értékes emberek nem fordítanának hátat a ph-nak...
ellenben a sok suttyó ömlengését senki se hallaná aki nem akarja..
ideje lenne már felébredni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest