Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
1. válts bankot, ebbe' a szabad világba' még ezt is megteheted

2. a bankok bizony jogszabályok mentén működnek, max kihasználják, hogy az ügyfél nem megy a pszáf-hoz minden aprónak tűnő problémával. mint fent írtam, én is megtapasztaltam, hogy egyes bankok szeretnek ülni ügyfél pénzén, de ha ez bizonyítható, akkor csúnyán meg lehet büntetni a bankot, és az mnb hál'stennek hajlik is rá, hogy szankcionáljon ilyen ügyekben. www.pszaf.hu vagy www.mnb.hu tehet az ügyben.
3. mer' az elszámolásokat végzőknél is emberek dolgoznak, akik hogy-hogy nem, nem szeretnek éjjel dolgozni. egyébként meg van még egy tényező, hogy a banki rendszereknek is szükségük van időre az üzleti nap zárásához/nyitásához, amikor óhatatlanul "üzemszünet" van bizonyos szempontból (mondjuk kártyás tranzakciók ekkor is működnek). persze ez a szünet nem délután négytől másnap reggelig tart.
szerk: #29701: igen, jogtalanul. meglepő, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)