Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
legalább te legyél annyira értelmes, hogy menj házhoz azért a bizonyos csődörtartozékért... már neked is leesett, hogy ez az ot már nem az, ami rég volt. valóban nem. és attól tartok, egy jódarabig nem is lesz az. vagy talán soha. nem mondom, hogy jó, nem mondom, hogy ez a fejlődés. azt mondom, hogy ez van. egy ilyen hülyeség miatt ne rakasd ki magad, annál többet érsz.
jános: ez nagyrészt rád is vonatkozik

-
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudod mit, irj egy szablyzatot hogyan kell viselkedni itt az offban gondolom hamar sikerult visszajonnod, ezt is el tudod intezni, es majd aszerint viselkedem, csupan csak azert hogy neked megfeleljek ok?vagy dobass ki a francba es el van intezve az egasz, nekem nincs szuksegem efele baromsagokra.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
jopofa ez a "ha meg kozonseget akar" szoveg olyasvalakitol, aki egesz delutan/este itt produkalja magat
nem gondolod, hogy ha kozonseget akarnek, ugyanezt tennem?
-bekoszonnek, hogy mindenki jol lassa, lehet nekem irni
-minden masodik post-ra irnek valami egysorosat, hogy jol beleegjek a koztudatbainkabb csinalnal valami ertelmeset
p.s.: es egyebkent se nem en kezdtem, hanem a jancsika volt az, tessek elhinni ovoneni (zOMFG)
-
7
addikt
-
válasz
ngabor2
üzenetére
áááá dehogy, különben sem én kezdtem tegnap sem. én nem akarok kihívni magam ellen senkit sem, de ezt nem tűröm ha ok nélkül csesztetnek, hülye vagyok és kész nem fáj, jólérzem magam így a bőrömben ahogy vagyok, és ezen senki kedvéért nem változtatok. És ha ezzel kapcsolatban bárkinek bármilyen problémája van telefonszámom az adatlapomon szívesen beszélek vele, de nem itt. Ha meg közönséget akar valaki menjen a csetponthura vagy a gyaloglóra, ott szeretik az ilyet. Ez volt az utolsó posztom ezzel kapcsolatban, csupán ezt is csak a miheztartás végett róttam ide le, nahh
asszem megyek mosmá rágyújtok egy nótára 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
igen, nem
igen, hiszek abban, hogy ha mindenki csak picit megprobal ertelmesen viselkedni, lehet itt normalisan forumozni
es nem, kizart, hogy a regi ph!-t visszalehessen hozni, ahhoz tul sok embert uldoztek el, tul sok ember faradt bele, a bohocok/hulyegyerekek/parasztok viszont maradtak -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
van, aki olvassa az alapelveket. (meg van, aki írja
)de ha megint egymásnak estek, akkor baj lesz! azt a kupoláját!
jancsihuszár: csak azt érteném, hogy mi a ...ért jó az neked, hogy kihívod magad ellen vladit... hidd el nekem, nem éri meg, egy szint után már nem vicces. különösen azoknak nem, akik mindkettőtöket ismernek nagyjából. annyira 2 teljesen más stílus, hogy abból jó nem lesz. úgyhogy psszt.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
hova tunt a tegnapi lelkesedes?
-
ngabor2
nagyúr
a ph motorja túl fog pörögni...
-
nike_
addikt
No én mentem, szervasztok.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem vagy te egy kicsit HE?

-
Neró
őstag
Na Bubut elnyelte a sötétség?

Na megyek, sziasztok. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
meg ja, hirtelen alig ismertem meg szegénykémet
. Dehát ez van jópár éve nyomja már az ipart és akkor sem suhancként kezdte. télleg lehet nekem is csinálnom kéne valami zenekart, márcsak zenélni vagy énekelni kéne megtanulnom 
fijam: attól ha kisebbre veszed nem lesz jobb, az elmosódás megmarad szvsz
-
AMD Power
titán
Van egy nagyon de Nagyon fontos fényképem!! De picit el van mosódva? Én is a király vagyunk rajta.
Lehet ezen valamit javítani esetleg?
-
ngabor2
nagyúr
ejj, valóban meg lehetne változtatni a topik nevét off topicról chat topicra...
amúgy ne tudjátok meg, mi minden történt ma velem...
-
nike_
addikt
Sziasztok, szép estét.
Feketeholló: De egyszerre jöttünk!

-
bnss
veterán
Bolondos estét kívánok.

-
Neró
őstag
Sziasztok...
-
-
Hold
őstag
aztakiba... aszongya: "bocsi, nem volt időm bélyeget venni, itt van plusz 5 cent a fáradozásért"
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ez a rokon vajon ugyanaz lehet, aki a Peugeot reklámban pajzánkodott?

-
Hold
őstag
Lassan bandukolva, múlik minden óra,
Tovább, tovább,
Könyörtelen óra, és perc,
Ádám, Éva óta így telt.
Időgúzsba kötve mindent,
Repült tova. -
Kazimír
őstag
Mi folyik itt, kérem?
Azon kívül, hogy nálam 2006-os Cabernet sauvignon, Villányból..
-
Ramius
őstag
Szép estét.
Vagy délutánt..kinek mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól megettük fahéjjal meg túróval.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy nevelt apád?

barrique-t ne érzek rajta, de sima és nagyon élvezhető
legalább bárikkos?vagy csak laza? mindegy szeressem idevele