Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
fenti post-jaimban mi olyan volt, ami akar csak a kozelebe is juttatna annak, hogy kirakjanak?
probalok kritikat megfogalmazni egy forumtars fele, aki jol lathatoan azert jar ide, mert nincs jobb dolga, nincsenek emberi kapcsolatai, vagy csak szimplan szereti kozonseg elott produkalni magat?es latod, nem kepes ugy hozzaallni, mint ertelmes ember, csak vess egy pillantast legutobbi post-jara, irjak neki szabalyzatot....
abban viszont igazad van, hogy nem lesz az a ph, ami volt, viszont ha mar fuggo vagyok, s visszajottem a permbanon tulrol is, engedtessek meg nekem, hogy a magam modjan probaljak tenni erte, s ha azt latom, hogy valaki le akarja rantani a forumot a hig f** tengerebe, mert o ott erzi jol magat, probaljam megakadalyozni
magatol a forum, a kozosseg - szerintem - az eletben nem lesz jobb, azert nekunk, forumlakoknak is tennie kell (te, mint aktiv kozosseg ember tudhatnad, hogy sem a taborok, sem a talik nem maguktol szervezodnek, tenni kellett ertuk - ugyanugy van teendo online is)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest