Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
áááá dehogy, különben sem én kezdtem tegnap sem. én nem akarok kihívni magam ellen senkit sem, de ezt nem tűröm ha ok nélkül csesztetnek, hülye vagyok és kész nem fáj, jólérzem magam így a bőrömben ahogy vagyok, és ezen senki kedvéért nem változtatok. És ha ezzel kapcsolatban bárkinek bármilyen problémája van telefonszámom az adatlapomon szívesen beszélek vele, de nem itt. Ha meg közönséget akar valaki menjen a csetponthura vagy a gyaloglóra, ott szeretik az ilyet. Ez volt az utolsó posztom ezzel kapcsolatban, csupán ezt is csak a miheztartás végett róttam ide le, nahh
asszem megyek mosmá rágyújtok egy nótára 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
asszem megyek mosmá rágyújtok egy nótára