Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
miért lennének takarékosabbak? az is ugyan úgy mos, csak kevésbé jó, ha előlre tartja a nehéz dobot, mintha 2 oldalt van felfüggesztve, kiegyensúlyozva. miért lenne kíméletesebb a ruhával, ugyan úgy mozgatja mindkettő. és az előltöltős se 2-3 éves technika, már rég kiforrhatott volna, ha akar. olcsóbb, mert valszeg kevesebb alkatrész kell hozzá. de nem jobb, konstrukcióból következően. és a tapasztalat is azt mutatja, akivel eddig beszéltem, és elöltöltőse volt (nem ipari kategória, hanem háztartási, magyarországon kapható!), annak mindnek volt vele baja, mi sokba került, akinek felültöltőse, azok leginkább meg voltak vele elégedve.
és én itt most kifejezetten a magyar viszonyokról beszélek, 4-5kg töltettel, 230V-ról üzemelő, csak hidegvíz-bevezetéssel rendelkező, egyszerű mosógépekről. más jelen esetben nem érdekel.
Aktív témák
Hirdetés
- Új, minőségi billentyűzet eladó választható Magyar (PBT) kupakokkal és kapcsolókkal
- Victus 16-d1033ns 16.1" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Komplett hűtőrendszer minőségi alkatrészekből
- Seasonic G12 GC-850W 80 PLUS Gold (G12-GC-850) új
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest