Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Itt az idő, beszéljünk piáról!
4 kortyot ittam, és elkezdett mászni tőle a dezodor az asztalon. Valami nem stimmel. Lehet, hogy átalagutazott egy féreglyukon, de közben dimenziót kellett volna lépnie, azt meg azért látszik. Másik megoldásként felmerül a Föld nem teljesen egyenletes körpályán való keringése. Előfordulhat, hogy a megfelelő tapadási súrlodási erőt nem tudta produkálni az asztal a kényszererő változása miatt, ezért a deo megcsúszott rajta. Harmadik megoldásként a szem érzékelését hoznám fel. Amikor fókuszt vált, először a kép bizonytalan (kicsit mozog), főleg, amikor a jobb és a bal szem látóterének határán helyezkedik el a tárgy. Ezért tűnhetett a stacionárius helyzet mozgásnak.
Ha van más ötlet, alapos magyarázattal, szívesen fogadom.
-
RexpecT
addikt
Ott mégcsak 13:00 körül van
.
Az volt a poén mikor lanon két gyerek egymással szemben ült és ugyanolyan típusú vezetéknélküli billt használt mindkettő.Az egyik átkapcsolt ugyanarra a freki-re mint amit a masik hasznalt és sikerült kideríteni a windows-os jelszavát:ezegynagyonnehezjelszo.
Csak ugy eszembejutott
. -
VoDaFoNe
aktív tag
edzés feldobta a kedvem, nomeg tán az is hogy teli a poci

-
rarri
senior tag
Mennem kell gályázni, az esetleges válaszokért holnap reggel visszaolvasok. Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok, Bashnak pedig szép estét !

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Tildy még haza sem ért.
Aktivitás
utoljára bejelentkezve 2008-02-21 19:53
utolsó feltűnés 2008-02-21 19:53Jó éjt!
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szép álmokat!
Amúgy mi azaz szvsz? -
BITBOYS
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
King Nuts
Interspariban 190Ft wáá, jobb mint a pisztácia... -
Lortech
addikt
Kijelölöd egy részét a checkboxszal, és rányomsz a törlésre. Ez ugye kézenfekvő, ha valami egyszerűbb, automatizáltabb módszerre gondolsz, olyat nem tudok. Ezért programozom le.

Ha már itt tartunk, érdekel valakit ilyen ( mentés / törlés) program?És hogy mitől lett ilyen lassú a gépem?
Ha volna varázsgömböm, eskü megmondanám.
-
BITBOYS
addikt
U b@z wasabi tormás mogyoróIsteni jó

-
FehérHolló
veterán
[link]
Kékszarvas kedvéért kiírom, hogy mi van a linken: Herman's Hermits - No milk today -
kovy79
őstag
"Ngabor2: hibázott...eredetileg sem azért lett megvonva a joga, mert ő rajzolt vagy linkelt volna. nem állt ki a kollégáiért, amikor nem gondolta problémának, ami az összeröffön történt. utólag sem..."
Gábor, ezek után rem nem gondolsz rossz szájízzel a történtekre! Egy "diktatórikus light" rendszerben nem épp egyszerű a moderátorkodás. Igen, pár moderátor pont ide való. Parci, hogy is van az a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs, azért..."?
Néha igencsak nevetséges egy-két moderátor (ember?) hozzáállása. Sajnálom, hogy nem lehet saját hatáskörben elkövetett "túlbuzgóságért" büntetni/lefokozni/kirúgni!
Ezen a ponton egy másik mondás jut az eszembe: "saját szemében a szálkát, a másikéban..." Ismerős?Ha Gábor mellett eltöröm egy másik fórumtárs lábát, akkor is ez lett volna a következmény? Vagy még durvább, ban, mivel ez már tettlegesség is...
Gábor, miért nem vagy igazságosztó superman???
A HG-k magukat miért nem fokozzák le, mivel ők is ugyanolyan felelősek az "alattuk állókért", esetleg nem fogják más fütyülőjét pisálás közben?
...kifejezetten kérem, hogy ne kezdjük újra a hőbörgést...szeretném leszögezni, hogy akinek mégis komoly baja van, velem van baja, mert én döntöttem, önállóan - magyarán nekem írjon privátban, ne szítson népharagot mások ellen...
Azt hiszem, mivel Gáborról van szó, így elég sok emberre vonatkozik! -
Lortech
addikt
Úúúú, letöltöttem az összes privátomat. 10 megabájt lett html-ben. Pedig alig privátozok. Bazárosoknak, moderátoroknak mennyi lenne?
No már csak a törlést kell elintézni.

szerk: Apa kezdődik, illetve folytatódik..

-
rarri
senior tag
Nem tudom mire gondolsz, csak sejtem . Én most készítettem magamnak kakaót, és beletördeltem kakaós kalácsot. Isteni finom. Mindjárt megyek gályázni, kell a kalória.
Amúgy én sajnálom hogy nem gyártanak még teljes kiörlésű lisztből kalácsot, azt szívesebben megenném. Nálatok van olyan? -
rarri
senior tag
Jó étvágyat Bash!

Kazimír: van még zacskós tej? -
sK0t
tag
http://work.goro.hu/es_neked_mar_megjott.jpg
Ha volt már sorry...
-
nike_
addikt
Na én mentem. Majd másnap reggel elválik, hogy délelőtt is boldogítani foglak-e benneteket.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Majd ha hazaértem. Per pill épp az elte előtt vagyok. Bocs most már infopark.
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez rohadtul túl van spirázva...

-
tbs
addikt
Tejbe' dara. Összefőzve. Búzadarával és kukoricadarával is működik. (Utóbbi vizes verziója a puliszka.) Mindkettőből lehet édességet és köret jellegűt készíteni. Ha a búzadarás verzióból kispórolod a tejet, belenyomsz egy tojást és hozzácsapsz 1dl étolajat, akkor kis küzdelem árán kapod a hamari császármorzsát. Van is topikja... Itt-e -> [link]
-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lehet.

-
tbs
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nálunk most sül a kenyér, csak még ~1 óra mire kész lesz, a kismanó meg "ágyérett" 19:30-kor... Addig ki kell tömni a pociját.

Textura: Csak irigykedsz a zsíroskenyered meg a pritaminpaprikád mellől...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Yetike: Hát örüjjé' csak tovább..! Mi is örülünk neked! Jobb a levegő is, mióta hazaértél. Észrevetted..?

-
Kazimír
őstag
-
RexpecT
addikt
Érőt nehézséget elv-társak
.Részegmackó:
Csak nem valami uj hardvert kaptál?
Vagy te is alkohol vonalon mozogsz

-
Kazimír
őstag
-
tbs
addikt
Most gyártottam 1.5 liter tejbedarát. A csajok megvámolják, a maradék az enyém...
Jeeeee..! 
-
nike_
addikt
Áá, szegény így is nyüszít ha hozzányúlok.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt hiszem, nem egyről beszélünk. Neked ki/mi?

Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)