Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
kell neked ilyen nagylábon élni

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Végül is lehet szidni a cipőipart, vagy szétnézni a kajakválogatott háza táján. Biztos van már megunt, de még jó állapotban lévő hajójuk.......

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jaja

-
tildy
nagyúr
Találtunk egy yetijódot, ugye idehozhatjuk a ph-ra?
-
ngabor2
nagyúr
ki kellene mennem a boltba kajáért holnapra... de semmi hangulatom. igazából most semmihez sincs hangulatom, olyan üres minden. fáradt vagyok, de nem úgy, mint máskor. asszem mégiscsak erőt veszek magamon, mert holnap még ennyi időm se lesz.
-
ladybug
őstag
1,5 órát sétáltattuk a lurkókkal a kutyákat. Mindegyikük élvezte. Viszont jéggé fagytam. Mindjárt iszom is a meleg teát.
tildy: Egyszer majd főzök neked is. Persze olyat, amit szeretesz. Eddig csak ígérbgetés volt mindenki részéről, hogy eljönk hozzánk, de csak Sipi ért ide. Senki más.
Viszont neki már sokszor főztem.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
te tudsz valamit
ilyesmire gondoltm, köszönöm
akkor a conversek között nézelődök majd. -
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én, de annyi nagyszájú közt nem igazán jutottam szóhoz.
De nyugi, lesz ennél jobb is, csak mint valaki mondta, az első alkalom mindig "fájdalmas", vagy valami ilyesmi, nekem csak szokatlan volt. Ennyi ismeretlen körülöttem max akkor volt, mikor megszülettem s egy teremben voltam még ki tudja hány újszülöttel.
Bár akkor külön elbánásban részesültem, finom, meleg, oxigéndús levegővel megáldott inkubátort kapék 
csapos: Kicsit közelebb laksz, mint én...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
á, legfeljebb azzal okoztál kicsit meglepetést, hogy nagyokat hallgattál. sehol egy itt tőled megszokott beszólás, vagy akármi... csak hallgatás.biztos, hogy te jöttél el?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Tudod a sok ásványi anyag

-
Hold
őstag
Jó estét

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem a debreceniek.

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom, de már jó lenne ha fent lennének
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
NG-t csak akkor fogod tudni megbékíteni, ha az arcszörzeted jelentősen megnő. A többiekről nem tudok, mert nem tudom kik ők.
Süsü: Én nem voltam, nagy bánatomra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Képeket Winner hová teszi föl?
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
A csacsi nem volt ott, ellógott!

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szia Öreg!
Már otthon vagy?
-
válasz
TexT-BoY
üzenetére
én is pont akartam kérdezni tatyó ügyben

szóval van nekem egy nagyon pöpec tucano hátizsákom, noti elfér benne, meg tancucc is meg minden. viszont kéne nekem egy válltáska, ez a manapság divatos seggre rálógós, összevissza hordós
ugye ha jön a nyár, a hátizsák ezerrel ráizzad az ember hátára. a követelmények: noti+tancucc elférjen, legyen biztonságos a noti számára, és ne legyen hülye "szürke", átlagos kinézetű, hanem inkább valami szép színes vidám. milyen márkák közt érdemes kutatni?
dáánke
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az o macskaja az oda sem jon senkihez, Nem csodalom, hogy "szaros"-nak hivja a barany
Zewa: Bash-nel nincsen kabel. Ha talalni akarsz egyet, akkor kusznod masznod kell fel orat.
-
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Velem és a báttyámmal ugyan ez van. Nála minden élére álítva.
Mint említetted ruhák, DVD-k, kaja a hűtőben. (min. megőrzés szerint), gép nálla egy fiókban van de még ott is rend van. leharisnyázva a kábelek, szépen kitisztva..,érmek, kupák időrendben..
Nállam: szinte soha sincs rend max pár napig bár nállam a router és ienek az asztal mögött vannak behányva. Ugy sem látszik.
-
tiv83us
veterán
Bash kollega fura arc

Eddig ketszer voltam lent nala, o egyszer nalam, akarmikor keltem, akarmikor fekudtem o mindig ebren volt. Szerintem nem is alszik, csak rafogja. Vagy medital, mittomen. Nem bizok benne, tuti nem errol a bolygorol szarmazik
ui: Akarmikor megyek hozza, mindig lelkiismeret furdalast csinal, minden elere van allitva, mindennek megvan a helye, az ingek szin/szam szerinte berendezve, kulon closet a nyomtatoknak, fenymasoloknak, router-nek, pecseteknek, boritekoknak, CD-k/DVD-k ABC sorrendbe helyezve, mindenhol "feherfenyu" termeszetes /
/ lampa, sehol egy kabel, se a gephez, se semmihez.
En meg hazajovok es mindenhol sargafenyek, nyomtato a labamnal figyel, router, modem a masik szobaban a teve mellett, kabelrengeteg mindenhol, CD-k szanaszet, ruhak szanaszet...ahh nem is irom le. -
válasz
philoxenia
üzenetére
kedvencem a hagymás bab

-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Na az már rögtön más.

Bocs kukac de ami nem ízlik azt nem eszem meg.
A paradicsom pl. ezen a listán van, egy karika még elmegy belőle szenyóban, de nem csipázom.Igaz a karalábé is tiltólistán volt, mert egyszer emgkóstoltatták velem főve, és enm ízlett..
Meg büdös a szaga is.
Mindig hoztak uzsira munkatársak karalábét, én meg mindig otthagytam a tálcán, nem vettem el a részem...
Aztán megkérdezte egyikük, hogy nem lehet szeretni a karalábét. Elmondtam. Megkérdzete jégcsapretket szereted? Mondom ja.
Oké kostóljam meg.
Nagy finnyáskodva megkóstoltam, kis darabot persze, de szerencsére ízlett...
Szóval eddig ezzel nagyon megszívtam...
A hyundai meg tényleg szép. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
eBay-en megtalálod. Én el...
-
tbs
addikt
Tádááá..! Mára ennyi.

Alapok és júzerek mennek, a többi holnap.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs cash-em.
Egyébként meg nem érdekel mennyibe kerül, annyit veszek, amennyit találok. Laptop, kamerák, nyomtatók, telefonok... -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem viszont hosszú napom lesz, fél óra múlva indulok felvásárolni 6 áruház akciós készletét. Nyitásra vagy nyitás után nem sokkal ott kell lennem, különben lemaradok róla.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az első reggel 4-kor történt, már bőven megemésztettem mire reggel fél 8-kor sor került a másodikra.
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
a családban Te vagy a kínai?

a tévé az JVC, de tökmindegy, nem az enyém. monitor csak lesz, még nem tudom, milyen, függ a PH! apróhirdetésektől és a pénztárcámtól...

na jó, a DVD-íróm a notiban az tényleg LG. a vinyó meg Samu. de az meg majd Hitachira lesz valószínűleg cserélve.

és nem, nem sárgulok.

Bash: de látod, nekem hogy megérte? kikerested helyettem.
tenkjú. 
-
Bash
őstag
NX9020-ra gondoltam, és én nem voltam lusta Google-ozni.
ladybug!
Köszönöm, azóta megvolt a második reggeli is, két square bagel megpirítva, Jammin' Swirl sajtkrémmel megkenve egy bögre forró almás-fahéjas teával.
~4,5 órát aludtam, több, mint elégséges. -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
noti: IBM (még nem Lenovo), PDA: Dell (nagyon régi darab, de jól bírja a gyűrődést - én kb. zenehallgatásra, e-könyv olvasásra és határidőnaplónak használom), nyomtató: egy óccsó HP
, fényképező(k) meg Olympus. -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
hitvita?

-
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vótmá'. Ezt is unom...
-
(Kolombusz)
veterán
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem a képről van szó, hanem az egész hisztiről.
-
7
addikt
RRrrrrrrrrrrrremek... anyámat megkértem, ugyammá, pár centit vágjon le a hajamból, ha van ideje, ilyen és ilyen hosszú legyen. Mondta, hogy nem gond. Feleakkora lett, mint kértem, mindezt úgy, hogy kétszer megkérdeztem, figyel-e a hosszra

@Screammm: Idézek valamit valakitől, kíváncsi vagyok, rájössz-e, honnan van
"mindezt úgy, hogy kétszer megkérdeztem, figyel-e a hosszra
" -
Winner_hun
félisten
Valamerre innen volt link egy videót keresek, emberek voltak egy teremben, amerre néztek arra világított a lézer. Ha valaki tudna adni egy linket az jó lenne

-
TexT-BoY
addikt
Dani™ üzenete:
heló vini
Dani™ üzenete:
kérhetnék egy szivességet?
Vinnie üzenete:
hello dani
Vinnie üzenete:
ez már rosszul kezdődik
Dani™ üzenete:
hát csak
Dani™ üzenete:
ne sércsed fel a padlót
Dani™ üzenete:
ok?
Dani™ üzenete:
szeretem ha egyenes a terem alja
Vinnie üzenete:
oksa
Dani™ üzenete:
nevicceld el
Dani™ üzenete:
mert atmegyek hozzád és felbontom a parkettot
Vinnie üzenete:
de az a kátyú az alap szarul lett lebetonozva, am nekem is parkettám van szval tok rá vigyázni
Dani™ üzenete:
értve vagyuznk?
Vinnie üzenete:
persze
-
tbs
addikt
De az a srác billeg...
Öcsém picit magasabb... Átlagajtónál fejethajt. Nem kosarazott, dzsúdózott. Ne köss belé.
(Nyugi, birkatürelmű, ereje teljes tudatában.
)Nna, mint főLaokoón, folyatatom a küzdelmet a kábelkígyókkal... Ha nem jönnék ~1 óra múlva, értesítsétek a rendőrséget: az UTP lengőkígyó győzött...

-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
És? 50-es lábad van?

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jóreggelt.
Egészségemre..!
-
ladybug
őstag
Épp most mosogattam el, az ebéden túl vagyunk. De ha előbb szóltál volna.... Már régóta ennék pizzát, és sajnos nem tudom kikísérletezni itthon a finom éttermi pizzát. Az enyém sosem olyan. Lehet azért olyan finom, mert nem nekem kell megsütni?

Jah, még sütit is sütöttem.
-
nike_
addikt
Szevasztok!
Megettem a kaját mmm... finom volt.

-
tbs
addikt
Várlak szeretettel..!
Zugló nincs is messze... Bár lassan rongyolsz vazsmegyébe.Már csak 10 kábel kell... Oszt mehet a pecsölés!

Nagy összegben mernék fogadni arra, hogy hétfő délelőtt, amikor a főnök bejön az lesz az első szava, hogy micsoda kupi van a folyósón... (2 monitordoboz) A csodálatos, emberfeletti hálózatreparáló tevékenység fel sem fog neki tűnni... Az adottság.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, jóétvágyat magamnak...

-
TexT-BoY
addikt
Aranyszivem
ha te 20.000Ft-ért ráülsz egy HP NX9020asra, melette meg kapod a következő HP NX7400-est, bár szeretnék egy saját célu 6000-rest vagy ilyesmit. Szerintem még igy is elég jo;
. Asztali mellé meg föleg. Lehet a 9020at hozom magammal teardőbe is kedden
.
T1 ugylátom ebbe egy 50es pipa és minden tancucc kényelmesen játszik
.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Autós topik
- PH! Darts
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ilyesmire gondoltm, köszönöm 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ lampa, sehol egy kabel, se a gephez, se semmihez.