Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Én pedig itt ülök egy revolverrel, és aki győz, azt lelövöm

(R.J. után szabadon)
Bash: Most, hogy említetted, meg is kívántam.. Hmmm!
Fincsi lenne... mondjuk egy egszerű Dobostorta -
7
addikt
Elindultam, lálilá.

-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem kell köszönöm...
Már van új munkahelyem.tbs: nagyon korrektül, bár kicsit ledöbbentek. Szerintem tudják, hogy önszántamból valószínűleg SOHA nem mentem volna el innét.
Mint írtam életemben nem dolgoztam még ennyire jó munkahelyen.
Munkakörülmények, maga a munka, munkatársak, meg úgy minden (najó egy negatívumot tudok: diákmunka).Nem akarom itthagyni
Nem akarok elmenni.
Nekem itt lenne a helyem
Nagyon nagyon szomorú vagyok. -
válasz
venember83
üzenetére
pszt, azért kell a tildy

-
tildy
nagyúr
Ala nature win xp eng. SP-k nélkül.
------------------------------------
Sírásom oka pedig a fájdalom amit érzek.Az elszakadás fájdalma. Nem akarok elmenni, én itt akarok maradni.
Ma dolgozom utoljára a világ legjobb munkahelyén
na jó, fogalmazzunk úgy , hogy a legjobb munkahelyen ,ahol valaha dolgoztam ... -
Kazimír
őstag
-
tildy
nagyúr
Ma már kétszer sírtam.Az első még csak pityergés volt, a másik viszont már hardcore egéritatás

-
Pacák
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Ezen az alapon délután viszem a saját székemet és elhajthatom a kalauzt, ha érdeklődne a helyjegyem iránt...

Jobb a békesség, inkább megyek a sima gyorsvonattal - ha nem lesz sztrájk.

Az IC pótjegy ügyében annyit elmondanék, mióta december 25 -én az IC -n nem volt fűtés a Keleti Pu. -tól Békéscsabáig, azóta inkább nem erőltetem, hogy pótjegyes vonattal utazzunk.
Retro: szigorúan veszik az érvényességi időt. Nincs pardon, olyan, mintha nem is lenne jegyed, ha a lejárati idő után akarsz utazni vele. -
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak álmos volt.
-
Retro11
senior tag
venember83 , Makaveli , yetike , Kazimír , Pacák nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Tehát akkor visszafelé jegyet nem csak helyjegyet kell vennem.A jegyen 03.24. idöpont található mint érvényesség lejártának ideje, addig is utazhatom vissza ezzel a jeggyel?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségeteket!
yetike : én úgy tudom a nyugatira
! erről van szó. feb 25. 8:08 560 HAJDÚ IC (Miskolc-Tiszai pu. - Budapest-Nyugati pu.) A miskolc az mi akar lenni?Üdv. Retro11
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bár nem videó, csak kép, ráadásul nem gleccser, de sítúráról hazaút, ez nem elég? [link]
Megkapta a beígért hátmasszázst is a jégpályán állva. Mondta is, hogy ez így nem lesz jó, mert bealszik.

Jáháj, Jancsika vigyorokkal!

Jancsikám, nézz a dolgok mögé, megtalálod.
Makaveli, te is. Keress kicsit, s lelsz. -
Makaveli
senior tag
Lehet azóta ellopták Retro barátunk laptopját azért nem válaszol...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Janoska26:

-
RexpecT
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem.Beköszöntem és aztán tbs kollega morcogására Őt külön köszöntöttem
. -
Pacák
senior tag
válasz
Retro11
üzenetére
A menettérti tényleg oda-vissza szól, de a helyjegyed csak egyszer használható az adott vonat, 21 -es számozású kocsijának a 71 -es székére.
A visszaútra csak akkor kell helyjegy, ha kifejezetten úgy szerepel a visszaúti vonat a menetrendben vagy a kijelzőn, hogy a helyjegy vagy helybiztosítás nélküli IC pótjegy váltása kötelező rá.
Ha nem kötelező, akkor nem kell váltani helyjegyet, viszont a csak a szabadon maradt székeken ülhetsz. Ha megjön a hely gazdája, akkor kérés nélkül át kell neki adnod a helyet.

-
7
addikt
válasz
Retro11
üzenetére
21-es kocsi, 71-es hely. A kocsik oldalán látni fogod a számokat, megkeresed a helyed, letottyansz rá.
Amennyire én emlékszem, a keleti vonalon IC-ből 18-tol 23-ig vannak kocsik. De ezek már régi emlékek, olyan 1 évesek. A Keleti pályaudvarba futsz majd be, vagy a Nyugatiba?A helyjegy nem menettérti (anno mi is megszívtuk ezzel), hanem arra a vonatra szól, ami rá van írva.
A menetjegy viszont menettérti, tehát csak helyjegyet kell venned visszaútra (elvégre honnan tudná a pénztáros, hogy melyik vonattal mész haza?). -
venember83
nagyúr
válasz
RexpecT
üzenetére
Ezt én nem értem. Beköszöntél s elköszöntél?
Retro: 21 a kocsiszám, igen. Nem egyessel kezdődik a kocsiszámozás és nem is mindig emelkedő sorrendben vannak a kocsik a mozdonytól számítva. Ha ugyanazzal a vonattal utazol, mint amivel én utaztam Debrecenből, akkor az hátulról a 4. kocsi lesz, mivel 18as az utolsó s onnan kezdődik a számozás. Visszafele pedig szvsz leülsz s mikor jön a jegykezelő megkérdezed tőle mi a szitu.
-
Retro11
senior tag
Sziasztok!
Eléggé off leszek.
Most utazom először egyedül vonaton,ma váltottam jegyet a debreceni vasútállomáson február 25. napjára a 8:08as ic-re.Budapest nyugati pu. a cél.
Két kérdesem is lenne amit ott a kedves eladónak nem tudtam feltenni mert enyhén elkűldött.
A jegy 50%os 2.kocsiosztályra szól és menettérti.Van egy másik jegyem az helyjegy.Azon az szerepel hogy kocsi:*21 hely:*71
Na most, ez a jegy oda vissza szól (??), mert nincs rajta, hogy a visszaúton melyikkel kéne jönni.
A másik a 71es szék még oké de kocsi:*21 az mi lenne?
Sok lámaság tudom, de még nem volt részem ilyenben.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Makaveli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom, de durva lehet...
-
Flow
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor már inkább q3.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Amennyiben szeretjük a káposztát, igen.

De voltak nagy ölelkezések, 20 percig csak álltunk és öleltük a másikat. A jégpályán is. Meg még egyebek. Olyanok vagyunk, mint valami általános iskolások.

-
7
addikt
Reggeltet, gyönyörűim. 3-ra hazakászálódtam. Kellemes volt, de még mindig nem mondtuk ki.

-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
És akiket külön is köszöntenék:
- venember83
- Makaveli
- Winner_hun
- Sipi16
- Janoska26
- Hold
- Bon3ss
- RoyalFlush
- bolondember
- Tim82
- Racecam
- Xpod
- Kazimír
- PazsitZ
- rarri
- Mawyx
Itten meguntam. -
Makaveli
senior tag
Gondolkodunk haverommal, hogy így ballagásra elkövetünk egy kis államcsínyt!
Mondjuk rátelepítünk egy kis vírust minden gépre.
De szerintem nem leszünk olyan szemetek.......Najó igen!
-
Makaveli
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
2-3 évvel ezelőtt nem volt az szar!
Mostmár elég ritkán nyomjuk, mert a tanár letörölte... 16GB az összes gépen a HDD.
-
bnss
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
-
Winner_hun
félisten

IE 6-tal csak nekem villódzik a kép szövege, ha ráviszem az egeret? Felvillan, kialszik.

-
válasz
venember83
üzenetére
Kicsit mintha bizonytalan lennél ma

vagy nem?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De. Vagyis ha belegondolok, akkor nem. De néha jól jönne.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Miért van eladó autód ?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Mizu, nem kell autó?

-
válasz
venember83
üzenetére
kell neked kérdezősködni

Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.
Emlékeim homályosak.

.

Nagyon nagyon szomorú vagyok.