- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
venember83 #47991 üzenetére
Nem, csak egyszer láttam csak de ez nagyon megfogott..
-
tbs
addikt
Szerintem jól állna a háta... kezedben... Tejes lenne az image... Vagy ahhoz fejőgép..?
Lendüjjé inkább hazafelé, munkás du., este vár rád.
Szólj ha kell kéró. A garázsom akármikor rendelkezésetekre áll. Kényelmes; mellékhelyiség, folyóvíz a Burgerben, ~100m.
Fejés: hiába, így is szeretünk...
#47989, Niké:
Ha a humora nem lenne annyira karistoló...
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #47973 üzenetére
Nem kell különösebben figyelni, látszik az anélkül is.
De nincs ezzel semmi gond. -
Pacák
senior tag
Tegnap rávetettem magam a korábban bevásárolt Ilzer búzasörre. Először jó volt, aztán kezdtem úgy érezni, hogy hiányzik belőle valami... Hát perszeee... a citromkarika. Majd ma este bepótolom a második üvegnél.
Nem egy Löwenweiss, de nem is egy Edelweiss. Olyan nem is tudom... felébe kerül a másik kettőnek. Na olyan.
-
Racecam
nagyúr
Megfigyelhető kérem, hogy yetike magabiztossága szerelmével (vagy inkább annak elfogadottságával) arányosan nő.
-
nike_
addikt
Szevasztok!
Reggel ramatyul voltam, most már kezdek magamhoz térni.
-
Tim82
félisten
ne haragudj, de én nem használok parfümöt, egyszerűen szappannal mosakszom és utána dezodort használok.
nem is Tildy miatt, hanem a szóhasználat miatt... a "visszafogott" szót is oda kéne írni a sminkhez, nem? ha már konzervatívan "öltözteted" fel az interjúra.
Kazimír: Tbs-ről már filmet is forgattak
Vénember: a szamártej nem elég jó Neked?
-
Kazimír
őstag
Titokban parfűmgyártó vagy, valld be!
Egyébként biztos konzervatív a felfogásom, de illatot szerintem annyit kell magára fújnia/kennie az embernek, hogy csak az érezze, aki a szűkebb értelemben vett személyes teredbe hatol. Egy állásinterjún ez nemigen fordul elő. Persze attól még szükséges. Mármint az illatszer használata
-
tbs
addikt
Jajj, ti fantáziátlanok. A kongruencia a fontos... A fülledt, meleg-édes illatok egy része határozottan sötét. Onnan származtathatóak a nem fülledt, ámde sötét illatok.
Tim, Te meg élőben is ismered Tildyt: elég kontrasztos leány, minden tenkintetben. Ha tudatosan rájátszik az pozitív benyomást kelt róla. Nincs vakítő nyár-későősz, hogy a világos rájátszás legyen ütős...
-
tbs
addikt
Föl! Föl! Föl, Tildy..! Föltörsz..! Vagy flörtölsz...
Kacér cipő, hozzáillő mosollyal. Képzeld azt interjún, hogy nekem mesélsz. Akkor biztosan okos és szép benyomást teszel rájuk! -
tildy
nagyúr
válasz
Boxiné #47943 üzenetére
Szerencsére ezt a munkát sosem éreztem robotolásnak.
2 interjúm van ma.
Próbálok ügyes lenni. Közben hála égnek kiderült, hogy 0 köze a tudásomnak ahhoz, amiért sajnos el kell jönnöm.
Piszok rossz érzés biza az, hogy azt látod nem lesz mit enned, nem lesz hol laknod, és nagy öröm, hogy van pár ember, akire esetleg száníthatok. -
tildy
nagyúr
Új nap virradt. Ma nem megyek be dolgozni
-
PazsitZ
addikt
Reggelt!
-
Kazimír
őstag
Üdv minenkibe!
-
Boxiné
aktív tag
Jó a reggel mindenkinek! -
7
addikt
Aludjatok már!
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt!
-
csapos2
addikt
Pont--->.
-
TexT-BoY
addikt
Majd elmulik
Nekem is kéne kezdenem 1 utcával arébb, az asus noti nem szeresse a párját és nagyon lassu.
Meg a beton födémbe is megáll a tudomány. Ötltem sincs hogyan sugározhatnám szét a veséjüket hogy lent is legyen net. egyáltalán létezik atombiztos wifi?
1méter full kontaktba, maxMOD: Csacsi öreg csapos, hogyan tudnád az én jókedvemet letörni? Max ha lány volnál és huznád az agyam, közben pedig belédszeretnék, ez az eggyetlen sebzési pontom van, ebböl te kiesel
MOD2: azért látom csak megkelett rázni a fát és máris kiugrott a bokorbol TBS meg egy öszvér
.
-
TexT-BoY
addikt
mivan 0 hajnali OT hsz?
betegekevagytok?
Na mind1megyek gyaksziraaa
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #47925 üzenetére
Nekem viszont muszáj lesz, mert nem fog már az agyam.
Jó éjt! -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #47923 üzenetére
Aludjunk?
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #47920 üzenetére
Nálam sima F5 is megtette.
-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun #47920 üzenetére
Oké, leülök magamtól
Pedig ürítettem mindent, nehogy beégjek
-
Viszlát
addikt
Jóestét,
látom egybegyűltek az urak, gondoltam megosztom IE alatti tápásztalatom a LOGOUT főoldaláról (Operával egyébként jó):
Háhh, nem fér ki a mocsok, linkecske [link]
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun #47915 üzenetére
Olyan kicsi pont leszek?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun #47909 üzenetére
Ugyanaz a kép, csak két helyen van linkelve a CSS-ben. Keresd meg a másikat, és cseréld ki azt is. Segítek, közel van az elsőhöz.
-
Winner_hun
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun #47907 üzenetére
Mi? Hogy? Merre?
Vagy egyedül vagyok aki nem érti hogy miről van szó?MOD: Inkább azt dícsérgetnétek hogy mennyit melóztam az aprókkal
-
RoyalFlush
őstag
Jóéjt nekem is, meg nektek is
mod: jaa, és a TV szerelő nem javította meg a tévémet
szombatra állítólag már készen lesz ..
-
7
addikt
Folyamatosan megy a változtatgatás.
No mentem aludni. Vajon melyikünk mondja ki előbb a bűvös szót?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest