Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Gyors kérdés: Keletiből hogyan jutok el az Árpád hídhoz minél egyszerűbben?
-
frame>24
addikt
Példák: (egy hsz-en belül)
- jönn, füstől, inteligencia, hangal (hang -val -vel ragos változata akar lenni), filling (feeling magyaros változata), rohad (melléknévi szerepben) (-t), beszáljon, leg nevetségesebb (így...), alakúl (itt döntöttem el, h megírom ezt a sírást az OT-be), szük, behülyűl, belűl, áttfogóbb, körülbelűl, el vannak, el kezd (
), futkosik. (A lesz szót 1 sz-szel írta, szinte el sem hittem)Szeretném kölcsönözni FehérHollótól:
ÁÁÁááÁÁÁÁááááááááááÁÁÁÁÁÁááÁáááÁÁÁÁ!
a jönn-füstől-alakúl hármas tetszik a legjobban, hogy eszem azt a palóc szívét neki.
(nem teljesen palóc nyelvi elemek, de arra emlékeztet leginkább)tudom, ezt a témát sokan elsírták már, de ez?!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot!
Volt már? Ami érdekes benne, hogy az indexen olvastam.[link]
47593: Mackósajt már van.....
-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Eddig még szabásról volt szó. De gyorsan átvedlett egyik szakmabeliből a másikba

-
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jah..de miért nem?
-
venember83
nagyúr
Nem jó...

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
válasz
csapos2
üzenetére
az a baj, hogy nálam csak nyúlpörköltes képek vannak, azt meg nem akarnám hogy trauma érjen.
tildy: Nem vagyok bolond. ilyesfajta jelzőket én is tudnék rád mondani, de nem teszem.
Olvasgattam vissza, de ebbe nem ütköztem bele, arra emlékszem, hogy rinyáltál valamiért de a részleteknél már besokalltam, úgyhogy nem olvastam tovább. De ha nem akarsz róla beszélni nem kell, annyira nem érdekelt, csak megkédeztem, kell a hsz, sose leszek nagyúr.
RoyalFlush: Éppen megteszi. -
RoyalFlush
őstag
Ha már édességek .. szobám falán díszelgő poszter (0,7x1m)
A róla készített foto remélem megfelel kockacukor helyett ..
-
Racecam
nagyúr
Milyen nap van ma?

Ja, tudom. Akkor ezért.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én szeret(t)em a munkám

-
ToBeY
nagyúr
Szamár-nyúlpörkölt sokkal finomabb ám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RoyalFlush
őstag
kéne valamit reggelizni, megyek összedobok egy szendvicset
-
ToBeY
nagyúr
Reggelt off topic lakók

-
válasz
venember83
üzenetére
most csak nassolok, ilyen nemtom mit. Olyan mint a ropic csak nem sós, csokiba mártva, meg manduladarabokkal. nem rossz. tegnap asszonynak névnakja volt, kapott csomó édességet, hála istennek nem szereti az ilyeneket, úgyhogy megint jól jártam.
-
válasz
venember83
üzenetére
helószia
-
venember83
nagyúr
Jobb reggelt!
Janoska26:

-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Saridon ami nem rossz, meg ez a béres nemtommilyen, nekem használnak.Mindegy végül is csak koffeines legyen, mer a migrénre ugye az a jó.ez egyébként egyénektől függ, kinek milyen a szervezete, mindenki kicsit másképpen reagál egyes gyógyszerekre, legalábbis a gyógyszerész csákó magyarázta multkor.
-
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Én is 2 napig szenvedtem a fejfájástól. Azt hittem majd éjjel kialszom, és nem vettem be semmilyen bogyót. De reggelre sem múlt el.
Itthon Algoflex forte van. (tudod, az a szép rózsaszín) 5 perc alatt el is múlt a fájdalom. -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Reggelt!
Este arra ébredtem, hogy k*rvára fáj a fejem. Másfél-2 órát forgolódtam, zatán mire elaludtam már kelhettem volna fel
.
De azért is tovább aludtam.
Most egész jó, algopirin megtette hatását. -
Kazimír
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Egy Mikulás, itt, most és februárban!
Szép reggelt!
Én már megkaptam nagymamámtól a veterán zselés szaloncukrait, mert jó voltam. Ahogy mondani szokás: A szürkés bevonat nem rontja a termék élvezhetőségét..rarri: Néked is!
Tim82: Nem penészes, csak szürkés. Talán az emulgeátor megadta magát a kakaóvajnak, ezt tudom elképzelni.
-
Tim82
félisten
szép jó reggelt!
tök jó, szimulálok egy kicsit és nem megyek melóba.

-
rarri
senior tag
Nagyon szép napot kívánok Ladybug, Yetike. Jánoska, Winner, Farkas, Nyuszika és Kazimír !

-
Kazimír
őstag
Jóóóóóó reggggelt... izé... (hol is vagyunk?)..
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), futkosik. (A lesz szót 1 sz-szel írta, szinte el sem hittem)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nomeg a végére talán még ezt

semmilyen kapott édességgel.