Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
rarri
senior tag
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Reggel, délben, este. Vagyok, voltam, leszek.
Ezt a teliholdas statisztikát ki készítette és milyen módon?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét! Megint vagyok, már szinte teljesen kicserőlődött az offolók köre délután óta.

-
TexT-BoY
addikt
Nemtudom, kezd hozzám kötődni, azt hogy jobban azt nem mondom, mert ennél jobban nem lehet, de minden esetre másképp. Ez kicsit mostanába feszéjez, régebben bennem se lett volna semmi lelkiismeretfurdalás ha tovább állok, most nem esküszöm meg rá hogy csak ugy elfogom tudni engedni. De amig a fiatal lanyok azt jatszak amit mostansag én kapok, addig nem bánom, sőt örülök hogy "vanhova mennem". Talán ez is benne van abba hogy igy folynak az események, meg az se mellékes hogy most egész jól tanulok, mák.

Az hogy mást talál-e, nemtudom, nem hiszem hogy keresni fog még mást, engem sem keresett, csak talált.
-
TexT-BoY
addikt
Zajlik, ha minden lánynál leragadnék sirni, akkor sose lenne vége. Meghát elég ideig huzta a fejem ahoz hogy tovább menjek. A kortársad pedig már beijedt hogy lapátra teszem a Daniella miatt... (még sirt is)
nyul, mindig megkérdeztem hogy visszajolvassak-e
Azonták ne, akóta nem olvasok. Beirom az adott blogbaillő gyönyörüségem, aztán becsatlakozok, olyan ez mint amikor az ember besorol az emnulláson
. -
Flow
senior tag
Ha nem ülök itt 24/7 képtelenség követni a topicot.
-
Csyppa
senior tag

-
TexT-BoY
addikt
Nem élhetek mindig zsiroskenyeren, föleg hogy anyám már 3hete kilépett a kommunistáktól.
Ideje föznie nem?
Amig nem volt itthon addig főztem én, ilyen basic poros cuccokat meg 1-2 intermediat kaját.
Aztán most ha már muter itthon van akkor fözzőn, ha nem föz zsiroskenyér, általába nem föz.
-
TexT-BoY
addikt
Épp az ebédre készitett szüzpecsenye maradékát emésztem fel. Nagyon finom volt, Anyabanya power.
. Amugy minden szép és jó, ollári ollári óó. Daniella teljesen lefarsolt, a szépség hogy a csaj akit hétvégén megismertem egy suliba jár vele, és ma bár nem látott a Dancsi, de elöttem ment 50méterrel, én meg a Ritával, kicsit se voltam ideges uugyan.
Az eggyetlen eltérés hogy a Daniella 10.es a Rita 12.es
. Segáz.
Holnap lehet hogy tekerünk gyakorlat közbe, majd kiderül mi a dolgunk, ha csak csiszolás van szebbé teszi, heggezteni nem fogok olyan állapotba
. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
amikor batman latta (nyaron), meg nem volt teljesen kesz
-
brownus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mit? összekeverni a napokat?
ha a holdnaptárt akkor az kellene nekem is... -
Ilyet is rég láttam, Vlad és NG2 hozzászólása egymás után...
-
brownus
veterán
vmi nem stimmel, ma 20-a van ugye? és szerda. a naptár szerint 19 vagyis csak pénteken lesz telihold... ha felnézek, meg ránézek akár ma is az lehetne....
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fadobozos borsodi ftw
kepet nem csinaltal rola? -
bbazsy
őstag
ide is, hátha gyorsabb.
máv sztrájk ügyben mi a helyzet ma-holnap?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ja.
(most egy nagyon gonosz visszaszólás jutott eszembe, na AZ övön aluli lett volna, egy barátot nem sértek meg.)
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Ja, fordítva lenne igazán érdekes.

47738: Ezt mindenképp dícséretnek veszem, ha nekem akartál visszaszólni. Ha nem, akkor is.
Ugyanakkor mondhatod, nem vagyok sértődős fajta, az se zavarna igazán, ha mondjuk a pécsi PH! talin egy képen Ceausescu jobbkezeként tüntetnének fel. -
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Lehet az a két hónap többlet nem ártott még meg neki annyira

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát igen, az megromlott s nem úgy ahogy kellett volna.
-
nike_
addikt
Szevasztok.
Kaptam hörcsögöt és egy éves lettem a PH!-n!

Visszaolvassak?

-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Én a Lowenbrau-t szeretem.

-
AMD Power
titán
Nem valami finom ez a Borsodi.

-
ngabor2
nagyúr
no, végre eljutottam eddig is.
-
fullextra
tag
nem gondoltam volna ,hogy ekkora sikere van ennek a Topicnak
-
RexpecT
addikt
Nah ma este nem kell mennem melózni

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

rja az asszonyt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

ezért ne szomorkodj.