Hirdetés

Aktív témák

• kovy79

őstag

válasz Parci #48050 üzenetére

"Ngabor2: hibázott...eredetileg sem azért lett megvonva a joga, mert ő rajzolt vagy linkelt volna. nem állt ki a kollégáiért, amikor nem gondolta problémának, ami az összeröffön történt. utólag sem..."
    Gábor, ezek után rem nem gondolsz rossz szájízzel a történtekre! Egy "diktatórikus light" rendszerben nem épp egyszerű a moderátorkodás. Igen, pár moderátor pont ide való. Parci, hogy is van az a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs, azért..."?
    Néha igencsak nevetséges egy-két moderátor (ember?) hozzáállása. Sajnálom, hogy nem lehet saját hatáskörben elkövetett "túlbuzgóságért" büntetni/lefokozni/kirúgni!
    Ezen a ponton egy másik mondás jut az eszembe: "saját szemében a szálkát, a másikéban..." Ismerős?

Ha Gábor mellett eltöröm egy másik fórumtárs lábát, akkor is ez lett volna a következmény? Vagy még durvább, ban, mivel ez már tettlegesség is...
    Gábor, miért nem vagy igazságosztó superman???
    A HG-k magukat miért nem fokozzák le, mivel ők is ugyanolyan felelősek az "alattuk állókért", esetleg nem fogják más fütyülőjét pisálás közben?

...kifejezetten kérem, hogy ne kezdjük újra a hőbörgést...szeretném leszögezni, hogy akinek mégis komoly baja van, velem van baja, mert én döntöttem, önállóan - magyarán nekem írjon privátban, ne szítson népharagot mások ellen...

Azt hiszem, mivel Gáborról van szó, így elég sok emberre vonatkozik!

Aktív témák