Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
kovy79
őstag
"Ngabor2: hibázott...eredetileg sem azért lett megvonva a joga, mert ő rajzolt vagy linkelt volna. nem állt ki a kollégáiért, amikor nem gondolta problémának, ami az összeröffön történt. utólag sem..."
Gábor, ezek után rem nem gondolsz rossz szájízzel a történtekre! Egy "diktatórikus light" rendszerben nem épp egyszerű a moderátorkodás. Igen, pár moderátor pont ide való. Parci, hogy is van az a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs, azért..."?
Néha igencsak nevetséges egy-két moderátor (ember?) hozzáállása. Sajnálom, hogy nem lehet saját hatáskörben elkövetett "túlbuzgóságért" büntetni/lefokozni/kirúgni!
Ezen a ponton egy másik mondás jut az eszembe: "saját szemében a szálkát, a másikéban..." Ismerős?Ha Gábor mellett eltöröm egy másik fórumtárs lábát, akkor is ez lett volna a következmény? Vagy még durvább, ban, mivel ez már tettlegesség is...
Gábor, miért nem vagy igazságosztó superman???
A HG-k magukat miért nem fokozzák le, mivel ők is ugyanolyan felelősek az "alattuk állókért", esetleg nem fogják más fütyülőjét pisálás közben?
...kifejezetten kérem, hogy ne kezdjük újra a hőbörgést...szeretném leszögezni, hogy akinek mégis komoly baja van, velem van baja, mert én döntöttem, önállóan - magyarán nekem írjon privátban, ne szítson népharagot mások ellen...
Azt hiszem, mivel Gáborról van szó, így elég sok emberre vonatkozik! -
Tim82
félisten
remélem, csináltok az összegyűlésnél egy bárki számára nyomon követhető "etikai kódexet modik és HG-k számára". ha jól vettem le, ez eddig hiányzott.
Ngabor2-nek talán az a "bűne", hogy lazábban értelmezett egy íratlan szabályt, mint más modik, de továbbra sem értem, miért kell ezért véglegesen megfosztani a modi-rangjától. ennek onnantól van értelme, hogy van egy mindenki számára egyértelmű, lefektetett szabályrendszer, aminek meg kellene felelni. a "felelőssége" számomra továbbra is igencsak áttételesnek tűnik.
tudom, a PH!-n nincsen demokrácia, de legalábbis valamiféle szavazásra kellene bocsátani a kérdést.
ugyanez áll EQMontoyára is. szerintem.

Uff.
remélem, nem fogod hőbörgésnek venni. direkt nem úgy van megfogalmazva.
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

remélem, nem fogod hőbörgésnek venni. direkt nem úgy van megfogalmazva.