Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Integra
titán
én pedig arra hogy leszarom mikor kellett volna, mert olvashatatlanul gyorsan pörög az off topic, arra, hogy nem érdekel mikor történik ilyen, most tudtam meg!
arról van szó, hogy már megbocsáss, de 255 nappal a hátad mögött lövésed sincsen az egészről. nem lenézlek, félre ne értsd, egyszerűen csak nem érzed ennek a súlyát.
és akkor beröfögsz egy olyat nekem aminek semmi értelme....
ne is haragudj, de engedtessék már meg nekem a felháborodás ami teljesen jogos!!!!
egy különlegesen értékes emberről van szó, ezt nem érzed te!!!!és akkor még te is itt lejátszod a hattyúk halálát.. ébredj már fel!!
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest