Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár nincs írott szabály, de nem jellemző, hogy hetente balhé lenne. íratlan szabály, hogy meg kell felelnünk egymásnak. nyilván mindenkinek nekem is, külön, de tényleg azt gondolom, hogy elég liberális vagyok a kérdésben. igen sokrétű egy ideje a moderátori csapat.
ami a népszavazást illeti: bár senki sem hiszi el, de ezek a dolgok mások a moderátori közösségen belül, és mások a publikum előtt. moderátorként akkor sem húzhat szét a csapat, ha sokszor eltérő véleményen vannak, mert ti (no, szóval érted: a fórum) ízekre szedi őket.
a mostani ügy is mekkora port kavart, pedig lehetett volna sokkal komplikáltabb is. NG hibája az volt, hogy elsősorban nem a modokkal gondolkodott közösségben, hanem a talin lévő userekkel. Whaskes bant kapott, mert olyat csinált, ami kiver minden biztosítékot. NG esete egész más, a "büntetése" is.
ha valami konkrét hibát csinált volna NG, akkor lehetne azt mondani, hogy ilyet többet ne, ejnye, de itt nem ez volt a helyzet, nem volt konkrét hiba, az általános hozzáállása nem fedte teljesen az elvárásokat - semmi rosszindulatot nem feltételezek róla. pont az a baj, hogy poénként élte meg az egészet, ott és úgy.
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest