Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár nincs írott szabály, de nem jellemző, hogy hetente balhé lenne. íratlan szabály, hogy meg kell felelnünk egymásnak. nyilván mindenkinek nekem is, külön, de tényleg azt gondolom, hogy elég liberális vagyok a kérdésben. igen sokrétű egy ideje a moderátori csapat.
ami a népszavazást illeti: bár senki sem hiszi el, de ezek a dolgok mások a moderátori közösségen belül, és mások a publikum előtt. moderátorként akkor sem húzhat szét a csapat, ha sokszor eltérő véleményen vannak, mert ti (no, szóval érted: a fórum) ízekre szedi őket.
a mostani ügy is mekkora port kavart, pedig lehetett volna sokkal komplikáltabb is. NG hibája az volt, hogy elsősorban nem a modokkal gondolkodott közösségben, hanem a talin lévő userekkel. Whaskes bant kapott, mert olyat csinált, ami kiver minden biztosítékot. NG esete egész más, a "büntetése" is.
ha valami konkrét hibát csinált volna NG, akkor lehetne azt mondani, hogy ilyet többet ne, ejnye, de itt nem ez volt a helyzet, nem volt konkrét hiba, az általános hozzáállása nem fedte teljesen az elvárásokat - semmi rosszindulatot nem feltételezek róla. pont az a baj, hogy poénként élte meg az egészet, ott és úgy.
-
válasz
venember83
üzenetére
erre nem szeretnék bővebben reagálni (alapvetően igen).
-
-
válasz
venember83
üzenetére
szeretett volna kiszállni, de tőle ezt itt és most nem fogadtam el. kikészítette az ügy (leginkább az, hogy totálisan ellene fordult mindenki). a végső döntést ő hozza majd meg, nyilván nem kényszeríthetem semmire akarata ellenére. de, az azonnali döntését nem fogadtam el.
-
Konklúzió
1. több információ is tévesnek bizonyult utólag. például:
- a társaság nem volt részeg
- a képek egy rar állományként kerültek ssh alatt egy linux szerverre, és egyben lettek belinkelve
- mint pontosan kiderült, a képek Whaskes szerzeménye, Ngabor2 nem rajzolt, nem is linkelt2. elismerem, hogy az azonnali döntésem korai volt. nem voltak mindenre kiterjedően pontos információim, mégis azonnali döntést hoztam (az érintetteknek mind dobtam privátot, írtam levlistára, írtam mod topikba).
3. a 2-es pont miatt előfordulhatott volna, hogy rosszul döntök, tehát mindenképpen hibát követtem el. egész biztos vagyok benne ugyanakkor, hogy nem döntöttem rosszul, és szeretném ezennel kimondani, hogy most is ugyanígy döntenék. de, tény, hogy a dolog nem csak rajtam múlott, és ez felróható nekem.
4. pár szó egy-két emberről:
- Kalandor: nem lehet felróni neki, hogy megsértődött. lehet, hogy lett volna, aki nem, de kötve hiszem.egészen elképedtem, amikor itt páran a topikból nekiestek azért, amit a nem-zsidó származásáról írt. tipikus "ha van rajta sapka, verjük meg, ha nincs, azért" dolog. akinek nem volna világos: megelőzendő, hogy elfogultsággal vádolják a (vélt zsidó) származása miatt, leírta, hogy kicsit sem az. magyarán nem azért sértődött meg a krematóriumos-szappanos hányadványon, mert zsidó, hanem azért, mert sértő.
azt sem lehet felróni neki, ha szól nekem, hogy probléma van a fórumon. ez nem valami "antiromantikus besúgó antihős" dolog, hanem a kötelessége. már csak azért is, mert ilyen horderejű dolgokban aztán úgy is nekem kell döntenem.
- Ngabor2: hibázott. sajnálom, mert legalább annyira a körülmények áldozata is, mint amennyire hibázott. viszont az elhamarkodott döntésem utáni reakciói sem azt tükrözték, hogy igazán érezte volna, hogy mi volt a probléma. és eredetileg sem azért lett megvonva a joga, mert ő rajzolt vagy linkelt volna. nem állt ki a kollégáiért, amikor nem gondolta problémának, ami az összeröffön történt. utólag sem.
- Whaskes: leginkább no comment. ezen felül viszont, és ez az egyetlen érdemi korrekciója az eddigi döntéseimnek, azonnali hatállyal és véglegesen felfüggesztem a fórumról. ezen felül úgy érzem, ha a saját ordenáréságát nem is látja, minimum az érintettek, közvetve neki köszönhető kizárásáért rosszul kéne éreznie magát (persze lehet, hogy rosszul érzi).
5. amikor a döntést hoztam, nem tudtam még, de azóta nem kevés mod/hg jelezte, hogy nem szívesen maradt volna a fórumon, ha a hallgatásommal beleegyezek a történtekbe.
6. aki azt hiszi, hogy jópofa dolog rossz és még rosszabb között döntéseket hozni, annak fogalma sincs erről az egész helyzetről, munkáról, felelősségről.
ennyit szerettem volna mondani így utólag, és kifejezetten kérem, hogy ne kezdjük újra a hőbörgést, különös tekintettel arra a 3-4 emberre, aki jelen topikban elég keményen támadta, akiket támadott. illetve utoljára szeretném leszögezni, hogy akinek mégis komoly baja van, velem van baja, mert én döntöttem, önállóan - magyarán nekem írjon privátban, ne szítson népharagot mások ellen.
a dolognak annyi "öröm az ürömben" hozadéka egyébként lesz, hogy a modok a közeljövőben nagy számban összegyűlnek egy közös megmozdulásra, és igyekszünk még jobban elmélyülni egymás szeretetében
(de nem akarom elviccelni ezt az egészet, mert komoly, csak ilyen barom humorom van) -
Emberek!
bár elült már az ügy, de érdemben a fórumnak nem nyilatkoztunk a dologról, ezért ezt most szeretném pótolni. nem szeretném felmelegíteni a vitát, csak egy nyilatkozatot tenni, összefoglalni a dolgokat erről az "oldalról". két postot fogok írni, ez az első, ebben inkább a történések lesznek egy üzeneten és egy emailen keresztül bemutatva. a másikban némi konklúzió.
még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy aki nem látta a kérdéses rajzokat, azt utólag is megkérem, hogy mellőzze a véleményét. ("nem láttam a csajt, de ronda...")
1. előzmények (nem én írtam, de nagyjából jó összefoglaló)
Ami engem személy szerint felháborjtott, az az hogy amikor Kalandor számonkérte a neki szóló Mr Szappan titulust, amikor még azt gondolta első körben, hogy ez a nemi orientációjára irányul, akkor azzal mentették magukat, hogy szó sincs lebuzizásról, Kalandor ezt nem értheti, egyáltalán nem erről volt szó. Mint utóbb, a képek előkerülésekor kiderült, valóban nem arra céloztak..

1. [Kalandor]
2. [(Kolombusz)]
3. [Kalandor]
4. [FehérHolló]
5. [(Kolombusz)]
6. [venember83]Míg végül Kolombuszból csak kibukott:
7. [(Kolombusz)]ngabor2-nek mindeközben ennyi volt mindehhez a hozzáfűznivalója: [link] és [link].
Az egész hozadéka nekem az, hogy az érintett userek egyáltalán nem érzik a súlyát azoknak a rajzoknak, és szerintük ez tök vicces, illetve egyáltalán nem sértő, amit ők rajzolgattak és aztán a fórumra is betettek. Az igazán szomorú pedig az, hogy ngabor2 moderátorként is hajlamos volt egyetérteni velük ebben. Megmondom őszintén, hogy ha ezt az álláspontot a hallgatásunkkal és a következmények hiányával a fórumon elfogadtuk volna kvázi hivatalosnak (tudom, hogy Parci állásfoglalása nem ez, és ennek őszintén örülök, ahogy annak is, hogy kiállt a véleménye mellett), akkor Kalandor ma reggeli döntéséhez hasonlóan (ami nekem sokkal jobban fáj a történtek után, függetlenül attól, hogy nem volt konfliktusmentes a kapcsolatunk) én is feladtam volna mindent, ami ide köt.
2. utózmányok (én írtam, válaszul NG levelére)
Gábor,
felemészt egy kissé ez az egész ügy, gyakorlatilag nem bírok olyan
gyorsan válaszolni mindenre, ahogy kellene, és 2 napja nem tudok
dolgozni miatta az amúgy normál teendőimen. ezt csak azért mondom,
hogy nézd el, ha túl vázlatos vagyok, vagy nem válaszolok mindenre
elég részletesen.N> találkozókon én soha nem úgy voltam ott, mint mod, hanem mint
N> ph-tag. mikor mod lettem, akkor az volt a kikötés, hogy a
N> fórumon(!) nincs magánvélemény, amit maximálisan be is tartottam,ha valamivel, ezzel a passzussal komoly bajom van.
egy olyan összeröffről beszélünk most, ahol ph fórumosok összejöttek,
a ph fórumról beszéltek, moderátor jelenlétében más moderátorok (azaz
kvázi kollégák) durva kifigurázása volt, majd az egész felkerült a
fórumra.1. egy ilyen helyzetben azt mondani, hogy te nem viselsz felelősséget
a fórum és kollégáid iránt, egyszerűen abszurd.2. szerencsére nem ügyvédek 300 oldalas nyakatekert vádiratai alapján
dönt egy jogi bíróság, hanem lehetünk csak simán racionálisak és józan
eszűek. amire hivatkozol, hogy a "fórumon" nincs magánvélemény, majd
ahogy a fenti összeröfföt kiveszed a "fórum" definíció mögül, nem áll
meg. józan ésszel végiggondolva egyszerűen nem hivatkozatsz erre.3. őszinte leszek: a fenti két pontban alkotott véleményeddel sem azt
támasztod alá, hogy moderátorként gondolkodnál.4. ha nem érzed magad kényelmetlenül, amikor egy összeröffön az
történik, ami ezen történt, az is gond. Racecamnek teljesen igaza van,
amikor azt mondja, hogy ha ez az ő jelenlétében történik, nem érezte
volna jól magát, nem tartotta volna normálisnak.5. ha aztán kitör a balhé, és még mindig nem érzed úgy, hogy bár
szerinted poén volt, de esetleg marhára megbántottál valakiket, meg
talán tényleg nem (moderátori) közösségi volt a viselkedésed, ezért
bár túlzásnak érzed a felhördülést, de "szori x, szori y"......akkor, az előző öt pontot végiggondolva pontosan arra a
következtetésre jutok, hogy egyszerűen nem moderátorként gondolkodtál
és gondolkodsz, nem is úgy viselkedtél. EZÉRT lett elvéve a rangod.való igaz egyébként, hogy ha Whaskes nem postolja be, akkor ki sem
derül az egész. de változtat ez bármin? kevésbé problémás az ügy? max
annyival, hogy akkor még mondhattad volna, hogy téged ez elvi síkon is
zavar - így nem, mert miután kiderült sem úgy viselkedtél.Gábor, abszolút elismerem a közösségszervező embert, aki vagy.
semmivel sem lettél kevesebb a szememben. az enyémben biztos nem.
semmi bajom sincs veled.a döntés sem valamiféle meghurcolás, bármennyire is hörögnek az
emberek a fórumban. egyszerűen úgy érzem, hogy magánemberként
viselkedve magánemberként vagy jobban a bőrödben, ezért magánember
lettél.nem kiutált, kiközösített, kidobott.
még egy fontos dolog: a történtek és a reakcióval másokon kívül
alapvetően nekem van bajom. vedd ki Kalandort, Basht, mindenki mást az
egyenletből. nem ők döntöttek, hanem én. lehet, hogy rossz ember
vagyok a PH! élére, de ezzel mondjuk egyelőre nincs mit tenni. lehet,
hogy rosszul döntöttem. hiszem, hogy nem.N> nem az zavar, hogy ki lettem téve, hanem amilyen módon, és amilyen
N> indokkal. legalább kiderült a telefonokból és a
N> pü-kből/e-mailekből, hogy kik is az ember igazi barátai
itt nem tudom, hogy mire/kire célzol, de eleve jobb volna nem
célozgatni, hanem vagy mondani valamit, vagy nem. ami a "kitétel
módját" illeti, a fórumozók reakciói alapján komolyan kételkedni
kezdtem, hogy vajon jól döntöttem-e, a te reakciód alapján viszont
megerősítést nyert. számomra mindenképp.én is remélem, hogy nem esik szét semmilyen közösség, mert nem is kell
neki. a srácok, akikkel eddig rendszeresen találkoztál és akik a
barátaid, eztán is azok maradnak. sőt, talán méginkább, hiszen most
van egy közös ellenség is, akit lehet utálni (legyen ez a döntés, ne
személyesítsük meg).kétségtelen, hogy mindannyian hibázunk. az is kétségtelen, hogy nehéz
egy ekkora fórumot és egy ekkora moderátori csapatot összetartani.
van, aki sértődékeny (Kalandor az), van, aki kevésbé, van, aki ilyen,
van, aki olyan. viszont egy dolog alap (kell hogy legyen):
moderátorként másik moderátorról a nagyközönség előtt vagy jót, vagy
semmit. tehát az a bizonyos sokat emlegetett kifele egységesség...sajnálom a történteket, bármennyire nem hiszi ezt el senki. és trust
me, egyikőtök sem akarna igazságot tenni ilyen helyzetekben, amikor
csupa olyan emberről van szó, akik így vagy úgy, de tettek a
közösségért, sokat.Parci
ui: még egy dolog: nagyon szívesen találkoznék veled személyesen egy
sör mellett, meghallgatnálak mindenféle dolgokban. mivel abszolút nem
voltam az utóbbi x (x = sok) összejövetelen, nekem sem jó, ha
olyasmiben teszek igazságot, amiben nem vagyok olyan szinten benne,
mint sokan.a mostani döntésemben biztos vagyok, de ettől függetlenül a fentiek
mindenképp állnak. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
még annyit szeretnék mondani, hogy ez a "mod" és "hg" nem valami kasztrendszert szimbolizál, nincs ilyen, hogy hg > mod, stb.
egyébként pedig az biztos, h lehetetlen helyzetbe kerültem a dolog által. igazából tök jó volna, ha nem csinálna senki ilyesmit, mint ami ott történt, és akkor nem lennének ilyen feloldhatatlan helyzetek.
én egyébként sosem rajzoltam le egyik haverom/munkatársam sem szőrös f@sszal, nem ragasztottam magamra aztán a cetlit, stb. te csináltál már ilyet? csinálnál? normális dolog? a legnagyobb kár, h egyáltalán ilyesmi történt egy ilyen összeröffön - amúgy nem is beszélnénk most ezekről

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez is lehetne egy forgatókönyv, de a dolog azért itt más: nem gondolom, hogy NG hibátlanul járt el, és 100%-ban ártatlan áldozat, akit a körülmények miatt fel kellett áldozni.
Kalandor vagy más pedig futhat hozzám, ha úgy ítélem meg, h nincs igaza, elhajtom. képes vagyok önállóan döntést hozni.
-
igazából nem tudok a dologhoz már mit hozzátenni, úgyhogy nem is fogok. aki képbe akar kerülni, elolvas mindent és abban benne lesz, ami benne lehet. mondjuk szerintem pár hsz-szel ezelőtt is megvolt minden infó, mégis jöttek a kérdések, ezért próbáltam újfent máshogy válaszolni rá.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezt a vonalat lécci ne... undorodom az ilyesfajta, mindennemű információt mellőző, lejárató suttogó propagandától. tudod, az apróknál már többen tudni vélik, h én személyesen koordinálom, h embereket átverjenek, megfélemlítsenek, stb. ezeket tényként suttogják néhányan, és a hülyeség marhára ragályos.
nem tudom, hogy mire gondolsz érdeki oldal alatt, mert ötletem sincs. arra kérlek, tartsd meg magadnak, mert olyasmit adsz a számba (legalábbis felteszem, h az enyémbe, mert a döntést én hoztam), amit biztosan nem mondtam/gondoltam.
és nem szeretnék veled vitatkozni azon, h vajon melyikünk tudja jobban, h mit mondok/gondolok. én.
-
válasz
venember83
üzenetére
van igazság abban, amit írsz, de légyszi a talitokat ne azonosítsd a ph!-s közösséggel, mint olyannal. ph! hét és fél éve van, van, akinek NG jelenti a közösséget, van, akinek Den, van, akinek Bobmaster, van, akinek Gergoke, van, akinek én, van, akinek keopsz, stb. bonyolult dolog ez.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az eltúlzottság lehetne vitaalap (bár az sem nagyon), a másik kettő viszont nem. pont azért született meg a döntés, mert a mai napig úgy gondolják az érintettek (a jelenlévők), h normális, amit csináltak.
az, h szerinted normális, egy dolog. ha NG szerint nem totálisan nem normális, az viszont baj, mert NG együtt dolgozik a "karikatúrák" alanyaival, ráadásul egységesen képviselik az egész fórumot a maradék 130e+ user felé.
-
főleg, h NG szervezte, ők pedig ezt tudták ott alakítani. és nem, nem arról van szó, h a poén szar volt. gáz, ami ott történt. az, h Whaskes humora szar, mértéket nem tud tartani, egy dolog. max bannolva lesz egy idő után, ha a fórumon belül veti el a sulykot. az a baj, h NG nem kezelte megfelelően a kialakult helyzetet.
és egyébként továbbra is áll, h hg-k/modok esetében sokkal kevésbé van lehetőség hibázásra, mint egyébként. szerinted engem hányan ítélnének el egy hasonló megmozdulásért?
NG egy olyan dolgot vesztett most el, amit sajnos nem a legjobban használt az adott esetben. annak ellenére, h nem volt aktív a dologban. viszont nem tiltva lett, csak rendes, átlagos fórumos lett belőle.
ha olyasmi történt volna, ami semmilyen szinten nem megengedhető, azonnal repült volna minden érintett.
-
válasz
Janoska26
üzenetére
a dolognak Kalandorhoz és Bash-hez semmi köze sincs. attól, h ők megsértődnek (vagy sem), nem történnek még ilyen horderejű döntések. már csak ismételni tudom magam, de NG sajnos olyasmibe keveredett, amiből modként nem lehet jól kijönni.
a méricskélést hagyjuk, mindenki beleteszi a PH!-ba és a Fórumba, amit tud. pont ezért fáj, ami történt, mert NG sokat tett bele. és igen, mindenki botlik. de ha olyat botlik, ami egy közösséget kezd rombolni, nincs választásod.
egyébként pedig a talin jelenlévő, a dologban aktívabban résztvevő emberektől minimum egy qrva nagy szorit remélek NG irányába...

-
válasz
VladimirR
üzenetére
elég nehéz volna szétválasztani a 3 dolgot. alapvetően azért, mert volt egy összeröff, ahol olyasmi történt, ami a modok/hg-k esetében nem fér bele, és ezen az összeröffön ő ott volt. egy dolog, h a poénok ordenáré szarok voltak (eddig finomabban fogalmaztam, de igazából diplomácia helyett inkább őszintén megmondom, h a humor kritikán aluli volt... nem is röhögött rajta a jelenlevőkön kívül senki, szerintem). egy dolog, h az érintettek kiakadtak-e ezen.
a döntés azért született, mert mod társaságában ilyesminek nem szabadna előfordulnia. egyszerűen azt kommunikálja, h nem vállal közösséget más modokkal. nagyon sajnálom, h ngabor2 igazából mások aktív hülyeségeit szenvedi el - tényleg nem ő rajzolta és nem is ő publikálta. viszont nem járt el helyesen, mert amikor kikerült, akkor is leginkább az érintettek felé kellett volna azonnal kommunikálnia, meg kifelé is. és nem azon a vonalon, h ez poén volt és senki se sértődjön meg/értse félre. hanem azon, h ez így iszonyatosan gáz volt, és ő ebben semmilyen szinten nem akar közösséget vállalni.
zárójelben mondom, h ezen felül személyes véleményem, h az is gáz, ami történt. velem sem történik ilyen valahogy, soha. ráadásul közben az is tisztázva lett, h szó sem volt tajrészegségről.
ami a számonkérést illeti részedről, valóban nem a legjobb ötlet. nem akarom szőnyeg alá söpörni az ügyet, ezért válaszolok a kérdéseidre, de a "kérném egyértelműen megjelölni" felütésre most kb háromszorosan nincs alapod.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem fogalmad sincs, h mennyire szar dolog ilyen döntéseket hozni, és hogy általában mennyire nehéz ügy egy ilyen közösséget megpróbálni minden elvárásnak megfelelően működtetni. mind a modoknak, mind a hg-knak, mind nekem, akitől rendre végső válaszokat vár mindenki.
-
-
igazából az esetből tanulva szeretnék megkérni minden érintettet és nem érintettet is, hogy tarson egy egészséges mértéket, figyeljünk oda egymásra. tök okés kifigurázni valakit, amíg mindenki röhög rajta. a poén is akkor jó, ha nevetnek rajta.
tényleg kérek mindenkit, h a tegnapi dolgokat legalább egy kicsit próbálja meg nem normálisnak látni, akkor is, ha alapból ez nem jutna eszébe

-
válasz
venember83
üzenetére
az ui részhez: elég hatásvadász dolog ez az "álmában elvenni a rangját". döntöttem, léptem, nem hiszem, h napszakhoz van köze. épp éjjel dolgoztam. ami a közösséget illeti, ha valami biztosan nem tesz jót neki, akkor az az, ami azon a talin történt. ebbe belegondoltál? szerinted segíti mondjuk Bash és ngabor2 közös munkáját?
nagyon sajnálom, h ngabor2 "belekeveredett". és ha te úgy érzed, h ő igazán nem tehet semmiről, akkor - szerintem - méginkább gondold végig, h nem ti szivattátok-e meg, akarva-akaratlanul.
-
nem, nem leszel.
ja, még egy dolog, amit szeretnék kifejezetten hangsúlyozni: nem a poénkodás tárgya, és nem is a poénkodás alanya miatt született a döntés. mivel úgy is lesz, aki ezt akarja látni, ezért leírom konkrétabban: lényegtelen, h mi volt a rajzokon, cigányozás, zsidózás, anyázás, faszozás, bármi. semmi köze a döntésnek ehhez.
ahhoz van köze, hogy modként ilyesmiben igazából nem lett volna szabad résztvenni. illetve egész biztosan nem lett volna szabad az eredménynek a nagyközönség elé kerülnie.
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
erre még gyorsan reagálok, mert ez biztos sokak fejében megfogalmazódik. tehát: tudom, hogy poén volt. nem gondolom, h bármiféle komoly rosszindulat lenne a dolog mögött. a poén nem fért bele a keretekbe, ezért született a döntés.
még egy dolog: a fórum elmúlt kb 6 éve óta először történt ilyen. nem szeretném, ha azzal gyanúsítanának bárkit, hogy "tendencia", meg "mindig ez van". sosem volt még ez. és őszintén remélem, h soha többet nem is lesz, mert szar dolog. moderátorként vagy egy csapat vagyunk, vagy nem vagyunk.
-
válasz
venember83
üzenetére
Az, hogy mi történik egy moderátorral, alapvetően azért moderátori/hg-i hatáskör, tehát kérlek, egy picit legyél türelmesebb. Egyébként pedig annyi történt, hogy a tegnapi események hatására úgy döntöttem, hogy megvonom ngabor2, EQMontoya és (Kolumbusz) megkülönböztető jelzéseit (moderátori rang, fordítói munka, mobilarénás emailcím).
Nem szeretnék igazán belemenni, hogy miért, de igen, alapvetően a "rajzos buli" miatt. Egy dolog, hogy ott mi történt (bár fenntartom, h már az is fura kicsit, de haverokkal piálva csinál az ember mindenfélét... (bár ilyet még sosem sikerült)). Ami miatt a döntés megszületett, az az, hogy ezen buli eredménye bekerült a fórumba, publikusan. Alapvetően magánemberként viselkedtek az érintettek, amivel semmi baj nincs, ha magánember az illető. Moderátorként viszont az első dolog, amit kértünk, hogy a személyes dolgokat szorítsák háttérbe a közösségiek miatt. Modként az ember egyszerűen elveszít bizonyos lehetőségeket, ezzel tisztában kell lenni.
ngabor2 nagyon jó mod volt, a történteket őszintén rettenetesen sajnálom, az eddigi munkájáért pedig maximálisan hálás vagyok.
Röviden ennyi.
Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest