Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár nincs írott szabály, de nem jellemző, hogy hetente balhé lenne. íratlan szabály, hogy meg kell felelnünk egymásnak. nyilván mindenkinek nekem is, külön, de tényleg azt gondolom, hogy elég liberális vagyok a kérdésben. igen sokrétű egy ideje a moderátori csapat.
ami a népszavazást illeti: bár senki sem hiszi el, de ezek a dolgok mások a moderátori közösségen belül, és mások a publikum előtt. moderátorként akkor sem húzhat szét a csapat, ha sokszor eltérő véleményen vannak, mert ti (no, szóval érted: a fórum) ízekre szedi őket.
a mostani ügy is mekkora port kavart, pedig lehetett volna sokkal komplikáltabb is. NG hibája az volt, hogy elsősorban nem a modokkal gondolkodott közösségben, hanem a talin lévő userekkel. Whaskes bant kapott, mert olyat csinált, ami kiver minden biztosítékot. NG esete egész más, a "büntetése" is.
ha valami konkrét hibát csinált volna NG, akkor lehetne azt mondani, hogy ilyet többet ne, ejnye, de itt nem ez volt a helyzet, nem volt konkrét hiba, az általános hozzáállása nem fedte teljesen az elvárásokat - semmi rosszindulatot nem feltételezek róla. pont az a baj, hogy poénként élte meg az egészet, ott és úgy.
Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest