Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Anno még a Barton procis korszakban volt egy SevenTeam nevezetű 350-es tápom. A honlapjuk sokáig mindenféle 'kínai' írásjelekből állt, szóval nem voltam biztos benne hogy jó vétel volt. Az első bekapcsoláskor kinyiffant, de nem vitt el semmit. Na mondom megszívtam. Bolta vissza, 2 hét után kaptam meg a cserét mert állítólag csak a gyárban lehet javítani ezért visszaküldték (jó gyors hajó lehetett
) A cseretáp viszont szintén csinálta ezt az áthidalós trükköt! Emlékszem mikor az albiban cimbi gépe lekapcsolt egy ilyen kihagyáskor az enyém meg ment tovább, hogy szidta Chieftecjét (pedig előtte rajtam röhögtek 2 hétig hogy jól bevásároltam
).Na ez volt az esti mese, a tanulságot vonja le mindenki magának

Sörügyben meg, küldöm a címet!

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A cseretáp viszont szintén csinálta ezt az áthidalós trükköt! Emlékszem mikor az albiban cimbi gépe lekapcsolt egy ilyen kihagyáskor az enyém meg ment tovább, hogy szidta Chieftecjét (pedig előtte rajtam röhögtek 2 hétig hogy jól bevásároltam
).