- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Ha az effektíve belvárosban laknék én sem tartanék autót. Vagy max valami lerobbant szuzukit, amit nem félt az ember, hogy meghúzkodják, vagy hogy esetleg valaki feltörné. Nem is beszélve a BP-i lakhelyhez kapcsolódó bizosítási díjakról. Itt vidéken ellenben kicsit azért más a helyzet. A tömegközlekedés errefelé csak szótári cikkely, az autónak meg van hely hálisten.
Ja, múltkor amikor nálad voltam megkaptam a csomagomat egyébként, úgyhogy 1650-ért parkoltam.
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata. 
p
Aktív témák
- Sorozatok
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen program, ami...?
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata.