Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Bocs, de kiállnék olyanért aki nincs jelen. Vladnak van egy stílusa ezt el kell fogadni. El tudja fogadni sok ember aki személyesen nem ismeri és méginkább el tudja az, aki személyesen is ismeri. Egy rendkívül intelligens, jószándékű embert ismertem meg a személyében, akinek sokat köszönhetünk. Még akkor is ha egy-két hozzászólásából nem is ez jön le. Ha valakivel vitába száll, annak oka van. És mondjak még valamit? A dolog iróniája, hogy a legtöbb esetben ő jön ki győztesen. Szerintem ez sok mindent elmond. Régóta nem PH-zok, ezért medgöbbenve olvastam, hogy ''távozott'' közülezek. A megdöbbenésemhez nem kevés sajnálat is társul...
Röviden én csak annyit szeretnék mondani, a háta mögött ne bántsátok, főleg ha nem is ismeritek.
Más: Ne ünnepeljetek 18. szülinapot veszélyes környezetben.... Nekem a bokám vagy a sarkam bánzta. Nem tudom, de ku***ra fáj...
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövedelem
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni.