Hirdetés

Aktív témák

• rii
    nagyúr

Én sem tudnék senkire sem verőlegényeket küldeni...
    de 170000 Ft hiány most teljesen hazavágna minket.
    Tavaly egy barátomnak úgy adtam kölcsön ötvenezret, hogy megbeszéltem a feleségemmel, hogy csak annyit adunk kölcsön, amennyit úgy is nélkülözni tudunk, ha nem adják meg. Olyan barátnak ment, aki helyzete miatt (kirabolták) ezt is be kellett kalkulálni... nem lett volna harag belőle, ha nem adja meg, de időre megadta....

Nekem is ez volt az össz. feleslegem, ebből már egy audi 100-ast lehet venni ...

... nem is adtam volna, de az apukája annyira már-már magát megalázóan kérte, hogy odaadtam. Az apja folyton mondja is, hogy majd beszél a sráccal, én intem nyugira, hogy ne idegeskedjen Ő emmiatt.

És mivel az apja miatt adtam neki oda, ezért még lelkiismeret furdalásom sincs, hogy naiv voltam. Majd ezen a héten elválik, hogy május óta nem tud, vagy nem is akar engem utólérni.

És amúgy a ''sors'' visszaadtam, mert egy régi ''ügyem'' miatt 1996-1997 között folyton utalt nekem egy ember 15,000 Ft-ot a bankszámlámra, de 1997 után már ezt le kellett volna állítani, de valahogy nem került rá sor, így 5-7 éven keresztül csak gyült a számlámon a pénz.

Amikor bementem májusba az OTP-be, hogy edig de már én akkor is bankszámlát szeeretnék nyitni, közölték velem, hogy már van. Na ja, tényleg? Egyenlege is van?

Rajta volt az a 6 éves termés, amit a fószer elfelejtett átutalásiaból gyült össze, 860.000 Ft.

3 hét után felhívtam az embert, és azt mondta, hogy 160,000 az enyém, 700.000-at küdjek neki vissza ....

Aktív témák