Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz kymco #4648 üzenetére

Nekem is ez volt az össz. feleslegem, ebből már egy audi 100-ast lehet venni ...

... nem is adtam volna, de az apukája annyira már-már magát megalázóan kérte, hogy odaadtam. Az apja folyton mondja is, hogy majd beszél a sráccal, én intem nyugira, hogy ne idegeskedjen Ő emmiatt.

És mivel az apja miatt adtam neki oda, ezért még lelkiismeret furdalásom sincs, hogy naiv voltam. Majd ezen a héten elválik, hogy május óta nem tud, vagy nem is akar engem utólérni.

És amúgy a ''sors'' visszaadtam, mert egy régi ''ügyem'' miatt 1996-1997 között folyton utalt nekem egy ember 15,000 Ft-ot a bankszámlámra, de 1997 után már ezt le kellett volna állítani, de valahogy nem került rá sor, így 5-7 éven keresztül csak gyült a számlámon a pénz.

Amikor bementem májusba az OTP-be, hogy edig de már én akkor is bankszámlát szeeretnék nyitni, közölték velem, hogy már van. Na ja, tényleg? Egyenlege is van?

Rajta volt az a 6 éves termés, amit a fószer elfelejtett átutalásiaból gyült össze, 860.000 Ft.

3 hét után felhívtam az embert, és azt mondta, hogy 160,000 az enyém, 700.000-at küdjek neki vissza ....

• ladybug

őstag

válasz kymco #4648 üzenetére

Ez a téma motoszkál az én fejemben is napok óta. Van egy állítólagos ''barátunk'', akinek eladtuk az egyik monitorunkat még márciusban. A felét kifizette, a felével még mindig tartozik. Sms és emailváltás után többször is megerősített bennünket, hogy a pénzt utalta. Hát: nem. A számlánkra semmilyen utalás nem érkezett. Igaz ''csak'' 15 ezer Ft-ról van szó, de nekünk az is jól jön.
    Sokszor gondolkodom, hogy fel kellene hívni, de párom mindig megnyugtat, hogy ez a 15ezer minusz megér neki annyit, hogy többet ne találkozzon az illetővel.
    Lehet, hogy neki van igaza.

Aktív témák