- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ezt vajh miért írtad?

Fel nem fogható volt az az érzés, hogy megéreztem , tényleg szeret és aggódik értem (Szó se róla volt is rá oka, hiszen eléggé belecsaptam a lecsóba, kijönni meg nagyon nehezen tudtam belőle.Még most is kattogok bizonyos mértékig...). Biztos érezted már, hogy van kihez hazamenned, várnak otthon. Szeretnek. Én attól féltem nem így van, attól féltem, csak eléldegélünk egymás mellett, mert mindkettőnknek ez a legjobb perpill. Azt egy nagy francot. Olyan erős vonzódás fog hozzá, hogy az hihetetlen .Többen kérdezték, miért vagyok még mindig vele, mikor volt rá példa , hogy megbántott szóval stb. Hát ezért. Ő nekem az otthon melege a bújás, akivel midnen gondom , bajom megoszthatom, és aki mellettem áll. Szinte mindig én navigálom mindenhol, képzelheted , hogy paráztam , hogy nem találunk egymásra, elkerüljük egymást. De hála égnek ne. Kijött értem, egész éjjel nem aludt, részben miattam sem, nem volt mérges rám, hogy kiráncigáltam, sőt amolyan odúként éreztem, mikor végre felvett a kocsijába, és átölelt .
Aktív témák
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest