Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz divot #4562 üzenetére

Ezt vajh miért írtad?:U

Fel nem fogható volt az az érzés, hogy megéreztem , tényleg szeret és aggódik értem (Szó se róla volt is rá oka, hiszen eléggé belecsaptam a lecsóba, kijönni meg nagyon nehezen tudtam belőle.Még most is kattogok bizonyos mértékig...). Biztos érezted már, hogy van kihez hazamenned, várnak otthon. Szeretnek. Én attól féltem nem így van, attól féltem, csak eléldegélünk egymás mellett, mert mindkettőnknek ez a legjobb perpill. Azt egy nagy francot. Olyan erős vonzódás fog hozzá, hogy az hihetetlen .Többen kérdezték, miért vagyok még mindig vele, mikor volt rá példa , hogy megbántott szóval stb. Hát ezért. Ő nekem az otthon melege a bújás, akivel midnen gondom , bajom megoszthatom, és aki mellettem áll. Szinte mindig én navigálom mindenhol, képzelheted , hogy paráztam , hogy nem találunk egymásra, elkerüljük egymást. De hála égnek ne. Kijött értem, egész éjjel nem aludt, részben miattam sem, nem volt mérges rám, hogy kiráncigáltam, sőt amolyan odúként éreztem, mikor végre felvett a kocsijába, és átölelt .

Aktív témák