Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudtam, hogy félre fogtok érteni. Persze tisztában vagyok, hogy vannak ilyen helyek, de én a születéskor ''veled született'' szabályokra gondolok. Ne füvezz, ne káromkodj, ne mutogasd magad az uccán, ne menj 100-al kis uccákban stb...
Az a baj hogy nem tudom magam rendesen kifejezni/fogalmazni... -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hm, nem kell messzire menni, csak mondjuk valami ksi jász faluba.
Egy ház 300 négyszögöles kerttel 1.5 - 2 millió forint. Budapesttől 100 kmre.
Mi is gondolkodunk rajta, ha találunk munkát, amiért legalább 120at fizetnének havonta, esküszöm le is mennénk.
Ez is milyen poén már: ha van egy pesti lakásod, és eladod mondjuk 17 millió forintért (és ez még nem is horribilis pesti ár) megmarad belőle 15 millió, berakod a bankba, havonta elemelsz róla mondjuk 150 ezret, a többi kamatozik, akkor kb 10-15 évre elegendő ''kereseted'' van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. A mai városi ember kábé három napig bírná azt az életmódot, aztán sikítva menekülne vissza az ADSL-hez, a mobiltelefonhoz, meg a reggeli müzlihez.

Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Ez tipikusan a szegény busmanokra jellemző életmód, nem pedig a fehér, kövér gazdagokéra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest