Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Gondolkoztatok már azon, hogy mibe születtünk? Miért kell szabályok, törvények között élnünk? Persze ezek leggtöbbje saját magunk érdeke miatt van. Szerintem azért ötlött most ez a fejembe, mert nemrég láttam az ''Istenek a fejükre estek''-et. A kis Busmanok hihetetlen mibe vannak. Nem tudják mi az a bűnözés, nem tudják mi az a lopás mert nincs semmi tulajdonuk.
Én nem akarok kötöttségek közt élni amit (most történetesen) a magyar állam tesz rám. Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt). Köszönöm szépen nem kérek belőle. Szar a rencer. Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Nade visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nem tudsz választani, beleszülecc valamibe és kész. Bezzeg, mikor még nem volt ilyen ''fejledt'' a társadalom (sőt, nem is volt).
Ezt még ki lehetne fejteni bővebben, de most fáradt vagyok hozzá...
Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest