Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Teliberakott 3,14-csába.
Focizni voltam. MEgint aláfordult a bokám, megint olyanra dagadt mint a combom, megint a balaesetin kötöttem ki. Ezúttal részleges szalagszakadás. FÁKK!
Két hét múlva mennék Balatonra. Mi lesz velem. Nagyon ideges vagyok. Be akarták gipszelni, de nem engedtem. Majd fáslizom, meg jegelem.
Miért velem történik iilyen mindig? A pálya ugyanazon részén, ugyanolyan szituáció, ugyanaz a lábam. FÁKK FÁKk FÁKK
Egy hétihg itthon vergődhetek, melóba ezer dolog lenne és fáj nagyon és mi lesz ha nem gyógyul meg a balatonig.
Ne haragudjatok, de nagyon el vagyok keseredve...
Jó éjszakát... remélem tudok aludni majd. Nagyon fáj
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest