Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Teliberakott 3,14-csába.
Focizni voltam. MEgint aláfordult a bokám, megint olyanra dagadt mint a combom, megint a balaesetin kötöttem ki. Ezúttal részleges szalagszakadás. FÁKK!
Két hét múlva mennék Balatonra. Mi lesz velem. Nagyon ideges vagyok. Be akarták gipszelni, de nem engedtem. Majd fáslizom, meg jegelem.
Miért velem történik iilyen mindig? A pálya ugyanazon részén, ugyanolyan szituáció, ugyanaz a lábam. FÁKK FÁKk FÁKK
Egy hétihg itthon vergődhetek, melóba ezer dolog lenne és fáj nagyon és mi lesz ha nem gyógyul meg a balatonig.
Ne haragudjatok, de nagyon el vagyok keseredve...
Jó éjszakát... remélem tudok aludni majd. Nagyon fáj
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest