- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Sok sikert a topik-rend fenntartásához. Sajnos nekem még nincs meg a kellő hsz-om, hogy egyáltalán kérhessek. De ami késik... talán karácsonyra. Ja, és alaposan elolvastam azt a bizonyos hsz-t.
De azért itt egy kérdést hadd eresszek meg ezzel kapcsolatban. Úgyebár ott van, hogy arca kell, hogy legyen az avatarnak. Már most is van néhány, amelyiknek nincs arca. Például ha én (majd, valamikor, talán) egy Stargate jelet (nagy lambda, tetején egy kör) szeretnék kérni, azt egyértelműen el fogjátok utasítani? Vagy ha esetleg egy szemet (pl. Ré szemét)?
ha úgy érzed, hogy ez a kérdés ide nagyon nem illik, akkor töröld ki. Ha még épp belefér, akkor maradjon, erről úgyis te döntessz...
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Eljött a Messenger.com vége
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)