Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azt csináljátok, hanem, hogy olyannak tűnik. Ezt nem sértésnek szántam, csupán megjegyeztem. Ez nem jelenti azt, hogy nektek egyből ezért le kell harapni a fejemet. Csak éppen olyannak tűnik a te aláírásod is. De ha azt mondod, hogy nem, akkor nem.
Az a ti ... mittudomén meg békén hagyhat, mert csak érdeklődtem. Nem tudom, hogy mi a francért kell belém kötni, ha hozzá sem szóltam. Nem értem, és nem is fogom. Csak azért, mert annyit írtam amennyit, meg azt csináltam, amit, ahhoz neked semmi közöd, ezért megkérhetnélek, hogy hagyj békén? Köszi.
Aktív témák
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Stellar Blade
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest