Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vtechun
veterán
nekem csak 127 lett, de a vége felé már csak tippelgettem ....
-
vtechun
veterán
nem mondtam, hogy baj, csak meglepődtem kissé amikor mondta a(z) (élelmiszermérnök) haverom, ő is azt mondta, hogy a héjában van a vitamin, (épp most mondja, hogy megveretik(vízzel) oszt mehet a darálóba), és persze az alma is magvastól mindenestül megy az almalébe... szerinte...
-
vtechun
veterán
mi van? mindenki a barátokköztet nézi? vagy miért nem megy a fórum?
-
vtechun
veterán
100 %-os narancslében benne van a héja is? biztosan tudja valaki?
-
vtechun
veterán
akkor jó, az én melóhelyemen meg már vagy 3-4 hete megy a túlóra, persze én nem maradtam egyszer sem, pláne, hogy nem fizetik, inkább felmondtam

már a próbaidő alatt is leszögeztem, hogy ingyér nem túlórázok semmiképpen sem, most sem ők rúgtak ki, hanem én mondtam fel...
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
tele van már a t**** ezzel a hercehurcával szegény amerikai beteg nő körül, ha már egyszer leszedték és 10 napja nem kap élelmet és vízet, akkor most miért itatnak vele bort, és miért akarják a szülei, hogy újra táplálják, nem szenvedett eddig is eleget? Meg ha már ennyi ideje nem kapott semmi akkor meg szerintem amúgy is értelmét vesztette , hogy újra táplálják...
-
vtechun
veterán
hi! létezik olyan lista amelyiken meg lehet nézni, hogy eddig milyen .hu - s domaineket regisztráltak?
-
vtechun
veterán
én is szeretném valamire vinni, de sajnos nem vagyok valami szorgalmas, főleg tanulás terén.. pedig szoktak jó ötleteim lenni, csak hát a kivitelezéshez kellene + tudás, + pénz, stb. Valami számtech szervízkedésbe/karbantartásba kellene fognom vállalkozás alapon.. de a franc tudja, hogy lenne-e rá igény, mert most űgy tűnik, de hát azért kockázatos lenne belevágni...(persze még mindig nem annyira mintha nyitnék egy üzletet...)
vagy menjek el Palcsó Tomi (Megaszar) hasonmásnak?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Energiaital topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- AM5-ös alaplapo
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest