Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vtechun
veterán
nekem csak 127 lett, de a vége felé már csak tippelgettem ....
-
vtechun
veterán
nem mondtam, hogy baj, csak meglepődtem kissé amikor mondta a(z) (élelmiszermérnök) haverom, ő is azt mondta, hogy a héjában van a vitamin, (épp most mondja, hogy megveretik(vízzel) oszt mehet a darálóba), és persze az alma is magvastól mindenestül megy az almalébe... szerinte...
-
vtechun
veterán
mi van? mindenki a barátokköztet nézi? vagy miért nem megy a fórum?
-
vtechun
veterán
100 %-os narancslében benne van a héja is? biztosan tudja valaki?
-
vtechun
veterán
akkor jó, az én melóhelyemen meg már vagy 3-4 hete megy a túlóra, persze én nem maradtam egyszer sem, pláne, hogy nem fizetik, inkább felmondtam

már a próbaidő alatt is leszögeztem, hogy ingyér nem túlórázok semmiképpen sem, most sem ők rúgtak ki, hanem én mondtam fel...
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
tele van már a t**** ezzel a hercehurcával szegény amerikai beteg nő körül, ha már egyszer leszedték és 10 napja nem kap élelmet és vízet, akkor most miért itatnak vele bort, és miért akarják a szülei, hogy újra táplálják, nem szenvedett eddig is eleget? Meg ha már ennyi ideje nem kapott semmi akkor meg szerintem amúgy is értelmét vesztette , hogy újra táplálják...
-
vtechun
veterán
hi! létezik olyan lista amelyiken meg lehet nézni, hogy eddig milyen .hu - s domaineket regisztráltak?
-
vtechun
veterán
én is szeretném valamire vinni, de sajnos nem vagyok valami szorgalmas, főleg tanulás terén.. pedig szoktak jó ötleteim lenni, csak hát a kivitelezéshez kellene + tudás, + pénz, stb. Valami számtech szervízkedésbe/karbantartásba kellene fognom vállalkozás alapon.. de a franc tudja, hogy lenne-e rá igény, mert most űgy tűnik, de hát azért kockázatos lenne belevágni...(persze még mindig nem annyira mintha nyitnék egy üzletet...)
vagy menjek el Palcsó Tomi (Megaszar) hasonmásnak?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest