Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Én is szeretnék valamit letenni az asztalra. Ami legjobban zavar az az, hogy imádom bütykölni a gépem. Ez még nem is lenne akkora nagy probléma, de mivel szinte egyfolytában könyékig vagyok benne szinte törvényszerű, hogy elrontsak valamit. Aki nem dolgozik nem is hibázik alapon ugyebár. Faterom meg folyton csesztet mikor gépet szerelek és már ettől is felmegy a pumpa az agyamban, aztán mikor elejtem a csavarhúzót vagy elgurul egy csavar már durran is az agyam. Ha meg valamit elszúrok már igazolva látja a tézisét, hogy tudta hogy el fogom cseszni és hogy nem szabad a kezembe semmit adni mert úgyis csak elrontom. Meg mekkora egy barbár állat vagyok hogy elhajlítom a halott hálókártyát(ami megjavult időközben hm). És ugye mint ilyen eléggé kenem a hardvereket, legalábbis a vgakat procikat deszkákat meg ramokat meg hűtőket. Cd dvd írókhoz meg fényképezőkhöz sajna hülye vagyok
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videós, mozgóképes topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.