- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Én is szeretnék valamit letenni az asztalra. Ami legjobban zavar az az, hogy imádom bütykölni a gépem. Ez még nem is lenne akkora nagy probléma, de mivel szinte egyfolytában könyékig vagyok benne szinte törvényszerű, hogy elrontsak valamit. Aki nem dolgozik nem is hibázik alapon ugyebár. Faterom meg folyton csesztet mikor gépet szerelek és már ettől is felmegy a pumpa az agyamban, aztán mikor elejtem a csavarhúzót vagy elgurul egy csavar már durran is az agyam. Ha meg valamit elszúrok már igazolva látja a tézisét, hogy tudta hogy el fogom cseszni és hogy nem szabad a kezembe semmit adni mert úgyis csak elrontom. Meg mekkora egy barbár állat vagyok hogy elhajlítom a halott hálókártyát(ami megjavult időközben hm). És ugye mint ilyen eléggé kenem a hardvereket, legalábbis a vgakat procikat deszkákat meg ramokat meg hűtőket. Cd dvd írókhoz meg fényképezőkhöz sajna hülye vagyok
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Napelem
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S9 S27C902PAU
- TUF A15 FA507UV 15.6" FHD IPS Ryzen 9 8945H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A17 FA707NV 17.3" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.