Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ja,gondoltam elmesélem a tegnap esti élményem:
fél 10-kor csörög a mobilom.a voodoo5 5500 aprónetes hirdetésem után érdeklődött valaki,legalábbis azt hittem.de nem.
elkezd nekem magyarázni,hogy nagyon tetszik a hirdetés szövege(gondolom lámernak vagy pofátlannak tartotta),feltette valami nyilvános fórumra,és hetedik a toplistán.mondom mi a címe a fórumnak?haha,nem árulom el,keresd meg.
vicces volt.
utána a tisztelt úriember megkérdezte,hogy hogy merészeltem odaírni azt,hogy a kártya igazi unikum.ő &@&${$[{$[-n látta,hogy 40% ezt használja.nem értettem,hogy hol,pedig kétszer is elmondta.
állítólag neki is ilyenje van.
nekem is ilyenem van,önnek is ilyene van,ez egy jó kártya,nyugodalmas jóéjszakát kívánok-majd letettem.
Röhej.Minden hülye engem talál meg?
Aktív témák
Hirdetés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- World of Warships
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest