Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ja,gondoltam elmesélem a tegnap esti élményem:
fél 10-kor csörög a mobilom.a voodoo5 5500 aprónetes hirdetésem után érdeklődött valaki,legalábbis azt hittem.de nem.
elkezd nekem magyarázni,hogy nagyon tetszik a hirdetés szövege(gondolom lámernak vagy pofátlannak tartotta),feltette valami nyilvános fórumra,és hetedik a toplistán.mondom mi a címe a fórumnak?haha,nem árulom el,keresd meg.
vicces volt.
utána a tisztelt úriember megkérdezte,hogy hogy merészeltem odaírni azt,hogy a kártya igazi unikum.ő &@&${$[{$[-n látta,hogy 40% ezt használja.nem értettem,hogy hol,pedig kétszer is elmondta.
állítólag neki is ilyenje van.
nekem is ilyenem van,önnek is ilyene van,ez egy jó kártya,nyugodalmas jóéjszakát kívánok-majd letettem.
Röhej.Minden hülye engem talál meg?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest