Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na akkor sorban: egyszer má megoldották, de visszajött - pont erről beszéltem én is, ami másnál használ nálla kevésbé hatékony, (vissza fog ő jönni mindig)
Ha már el akar rejtőzni, miért nem lehet szerencsétlennek ?
Azt meg nem tudhatod, hogy mennyi szabad ideje van, lehet, hogy sokkal több, mint bárkinek - amit valószínünek is tartok.
Ezt meg ugye te sem gondolod komolyan, hogy elrettentésnek van az aláirásodban (?)
mert ha igen, akkor most szólok, hogy aki életében először látja, vagy aki már halott RGB-ről, az nem a te aláirásodtól fog elretteni. ( a többiek aláirásában sem elrettentés miatt van)
A hasonlatod meg egy kicsit félresikerült - nem az elrettentés miatt van a sok megemlékezés. Bocs de nekem nagyon bejön ez a szó ''elrettentés''
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs