- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
nekem 16 éves koromban (1996-ban) volt a katonaorvosi vizsgálatom, és alkalmas lettem.
EZek után 1998. januárban kaptam egy levelet, hogy töltsem ki, és küldjem vissza 5 napon belül. (milyen végzettségem van, nyelvvizsga, jogsi, hanyas láb és hanyas sapka, voltam-e már katona, hány gyerekem van, ők voltak-e már katonák, kérdezik a 17,5 éves gyerektől :F )
Mit ad Isten, a levél valahogy elkallódott, nem küldtem vissza. 1 év múlva költöztünk, akkor megtaláltam, de addigra már az összes adat elavult... szóval nem küldtem, gondoltam, majd szólnak, ha kell valami.
Azóta egyáltalán nem szóltak, még kétszer költöztem, egy (ezredes) ismerős szerint valszeg eltűntem a nyilvántartásból... :D
kicsit paráztam, hogy még behívnak, most végeztem az egyetemen, és még megszívhattam volna, hogy behívnak, és én leszek az utolsó, aki szív..., de nem.
röviden ennyi.
Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest