- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Sasa, ha jól emlékszem, te írtad, hogy kezdő dslr-es vagy/leszel, és mégis fikázod a 18-55-öt, pedig eddig csak jókat olvastam róla. Olvasd el te is: http://www.kenrockwell.com/nikon/18-55mm-vr.htm Egyébként nálam akkor ennyi fért a keretbe, Ma már én is inkább a 18-105-öt vennék, és hozzá egy fixet.
Egyébként most úgy gondolom, hogy a következő években három dolgot szeretnék fejleszteni, egy telét, egy fixet és egy vakut. A fix-tele dilemma a tele javára dőlt el, mert több lehetőséget tud nyújtani, makró, portré, stb. Majd még ki kell tapasztalni (meg megvenni). A fix tényleg jobban rajzol, élesebb, de biztos vagyok benne, hogy nekem az 50mm jobban megfelelne, mint a 35. Viszont ezzel a beltéri csoportképeket bukom, amire megoldás lehet a jelenlegi objektívem + egy vaku. Tehát a fix került a listám végére.
Freddy! Gratula a gyerkőchöz! (egy másik fórumban is olvastam...) De ne felejtsd el, hogy egy-másfél évesen már a játszótéren fog rohangálni, nappal, oda meg inkább tágabb fókusztávtartomány kell, mint a vaku

Jó lenne ezeket a lencséket, vakukat kipróbálni, mielőtt vesz egy ilyet az ember. Azért elég ritkán tudok rászánni csak úgy 50-60 ezret ilyesmire

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest