Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
No, végül megvettem az objektívet, hajtott a kíváncsiság és a tény, hogy szükségem van valami alapzoom-ra. Nincs semmi baja, azt leszámítva, amiket említettetek is, működésben nem befolyásolják. Kellemesen csalódtam, mert az AF egyáltalán nem hangos, ahogy sok helyen olvastam, ellenben olyan szinten pontatlan, hogy az már fáj. Nem fókuszhibás, de nyitva 50mm-en nagyon lágy a képe, rekeszelve OK. A bokeh csúnya, a színek ellenben kontrasztosak végig, ellenben a Sigmával, ahol 17-20mm-ig használható volt, de 70mm-nél már egy nagy deszaturált folt volt az egész kép.
Lehet, hogy én vagyok madár, de mintha a perspektivikus torzítása 17mm-en kisebb lenne, mint a Sigmának. Lehetséges ez?
Egyébként nem rossz objektív, de az összbenyomásom valahogy az, hogy nem igazán tetszik, de nagyon okot nem tudnék rá mondani, mert a képminősége jó. Kicsit nehezebben tekergethető, műanyagosabb hatású a zoom-gyűrű. Remélem változik majd a véleményem.
Ja és a külseje se tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- iPad topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest