Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
No, végül megvettem az objektívet, hajtott a kíváncsiság és a tény, hogy szükségem van valami alapzoom-ra. Nincs semmi baja, azt leszámítva, amiket említettetek is, működésben nem befolyásolják. Kellemesen csalódtam, mert az AF egyáltalán nem hangos, ahogy sok helyen olvastam, ellenben olyan szinten pontatlan, hogy az már fáj. Nem fókuszhibás, de nyitva 50mm-en nagyon lágy a képe, rekeszelve OK. A bokeh csúnya, a színek ellenben kontrasztosak végig, ellenben a Sigmával, ahol 17-20mm-ig használható volt, de 70mm-nél már egy nagy deszaturált folt volt az egész kép.
Lehet, hogy én vagyok madár, de mintha a perspektivikus torzítása 17mm-en kisebb lenne, mint a Sigmának. Lehetséges ez?
Egyébként nem rossz objektív, de az összbenyomásom valahogy az, hogy nem igazán tetszik, de nagyon okot nem tudnék rá mondani, mert a képminősége jó. Kicsit nehezebben tekergethető, műanyagosabb hatású a zoom-gyűrű. Remélem változik majd a véleményem.
Ja és a külseje se tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest